Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ortada hanedan manedan kalmadı😉)))settar ve kevaşeleri kol geziyor:))))
Aga hanedanlar konusu tam dediğin gibi çıktı yok hanedan kuracaklar falan hepsi unutulup gitti altından kalkamadılar

Andy Garcia haberinden sonra herşeye inandık ama gerçeklerin ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır.Gerçeği anladık sonra :)
nooldu tarık beye nooldu raya nooldu 61.neslin bebeğine akifler bombadan nasıl kurtuldu ofise bombayı kim koydu müfettiş 5 bölümdür gelcek gelemedi uçak rötar yaptı heralde kısacası bu ekipden hiç bi cacık olmaz.

Ortada hanedan manedan kalmadı😉)))settar ve kevaşeleri kol geziyor:))))
İkramiye olarakta fehmi cahit hakkı ve konsey konusu geziyor :)

nooldu tarık beye nooldu raya nooldu 61.neslin bebeğine akifler bombadan nasıl kurtuldu ofise bombayı kim koydu müfettiş 5 bölümdür gelcek gelemedi uçak rötar yaptı heralde kısacası bu ekipden hiç bi cacık olmaz.
Cacık değil cacığın içindeki salatalık bile olmaz

Sezon başında andy garcıa transferiyle bizi acayip yediler yok hanedanlar yok kripteks yok ra nın istanbulda toplantısı:)))) hepsini yedik ya laaa:)😉:):):(

Son düzenleme:
@34rcp44 kardeşimin verdiği mahkeme tüyosundan sonra aklıma polatın vadideki mahkeme sahnesi geldi :)))şuanda bile seyrederken tüylerin diken diken oluyor :D muhteşem sahne muhteşem diyaloglar :X gelde eski senaristleri arama be kardeşim :))))))

ve son kelam KURTLAR VADİSİNİ VAR EDEN KADİRŞİNAZ MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ :):)

Kurtlar Vadisi Pusu 10. Yıl.. fazla eski sayılmaz.. Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'nın kaleminden bir sahne.. pana yazım grubu ile vadi kendisini rezil etmeye devam ediyor.. bunların yazıp çektiği bölümlerle bütün 12 yılda zarar görüyor.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
10.sezona damga vurmuş bir sahne

orda dur aga tv tarihinin en iyi karakteri net POLAT ALEMDAR dır
Aga Çakır öldüğünden beri tartışmasız Polat Alemdardır.Ama Çakır ölünceye kadar da en iyi karakter Çakırdı.Çakır hani filmlerde başyapıt kült gibi kelimeler var ya Çakır da tv tarihinin kült ismidir.Başyapıttır.

Aga Çakır öldüğünden beri tartışmasız Polat Alemdardır.Ama Çakır ölünceye kadar da en iyi karakter Çakırdı.Çakır hani filmlerde başyapıt kült gibi kelimeler var ya Çakır da tv tarihinin kült ismidir.Başyapıttır.
muhteşem bir sahne müzik on numara bu aşk....harika bir parçadır:))))

vay maskeli kült mült baş yapıt alangirli kelamlar :))))) sen fazla yabancı filim konularında takılıyorsun galiba :D kelime darcığın marjinalleşmiş :F

vay maskeli kült mült baş yapıt alangirli kelamlar :))))) sen fazla yabancı filim konularında takılıyorsun galiba :D kelime darcığın marjinalleşmiş :F
Abi yabancı filmlerin en önemlilerine.Mesela Baba filmi mesela aksiyonun maceranının temelini oluşturan filmelre kült derler.Başyapıt derler.Bende onu Süleyman Çakıra uyarladım.Süleyman Çakır başlı başına bir efsanedir :A

Bana Makosenlerimi Giydirdiniz !!!

efsaneler efsanesi doğu bey amcam muhteşem hekimoğlu türküsü eşliğinde mitoya tarihi ayar veriyor :))))
kgt de benim devlette benim gelenekte benim yenilikte benim aslanım :D

Cambaza Bak

arkadaşlar şu diyaloglara bakar mısınız :)))) bu nasıl bir dizymiş be kardeşim bütün kelamları altın değerinde :D doğu bey amcamın polata cambaza bak oyunu hakkında bilgi vermesi ve tapınakçılar hakkında öğüt vermesi :)))) tek kelimeyle muhteşemler ya......

niye kimse yeni bölümler hakkında yorumlar yapmıyor :))) herkes eskilerden parçalar paylaşıyor enteresan @-KADİR- sence neden 😱😱😱