Neden sen sevmiyormuydun?bi kız söylemişti lafı değiştirdim
kimseyi sevmiyorum ama bu işlerle uğraşmak istemiyorum şimdilikNeden sen sevmiyormuydun?
Seni seviyorum diyen çok kişi oluyor ama aşk anlamında soruyorsan biraz zamana ihtiyacım var derim Şaka bir yana tanışalım, kaynaşalım derim.
İyiymiş.
aşk böceği,vıcık,vıcıkAyyyy biri bana öyle diycek alirim onu nikah masasina götürürüm
Seven kaçmaz bende onu severim aninda
Aşk Forever
Ne var be bu devirde seven kız zor bulunuyor yapışırım o kıza bi daha hic bırakmam[emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8]aşk böceği,vıcık,vıcık
İyi.Ne var be bu devirde seven kız zor bulunuyor yapışırım o kıza bi daha hic bırakmam[emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8]
Iyi tabi sanki sen benim dedigimi yapmazsin kizlar sevilmeli
ben pratonik aşık oldum,bi kerede lise'de sevgilim oldu,sben sevdiğim kızlara bile açılamıyorum,sen sevmediğin kızla evleniyorsunNe var be bu devirde seven kız zor bulunuyor yapışırım o kıza bi daha hic bırakmam[emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8]
Dediğin doğru bende öyle yaparım ama güzel kızlar.Iyi tabi sanki sen benim dedigimi yapmazsin kizlar sevilmeli
Sevdiğim kiza bende acilamam belki ama bana kız açılıyor bi defa abi yani ne yapayim ben seni sevmiyorum çek git mi diyim ?ben pratonik aşık oldum,bi kerede lise'de sevgilim oldu,sben sevdiğim kızlara bile açılamıyorum,sen sevmediğin kızla evleniyorsun
Aynen bende öyle yaparım.Ben de tanışıp kaynaşmak isterim, aşk anlamında diyorsa muhtemelen hayatımın büyük bir kısmını birlikte geçireceğim kişiyi iyice tanır ve buna göre kararımı verirdim.
Cirkin bi kız gelip seni seviyorum demez diyemez abiDediğin doğru bende öyle yaparım ama güzel kızlar.
Ayyy kim seni ne yapsın başına bela mı eder seni kızlar.Ayyyy biri bana öyle diycek alirim onu nikah masasina götürürüm
Seven kaçmaz bende onu severim aninda
Aşk Forever