Bu kadar kolay değil tabi bu sorunun cevabı daha bilimsel, düşünsel cevaplar lazım.güneşlenmek
Senin için de geçerli üstte yazdığım.Güneşlenmek. 😎
Komik mi yani?Kar topu oynamak.
Değişik bir bakış açısı tabi bu da. Ben beğendim.Güneşli havada yağan yağmırda ıslanmak ve yeşilliğe uzanıp gökkuşağını izlemek.
Komik bence ama olsa fena olmazdı hem üşümeyip hem kar topu oynamayı kim istemez ki?Bu kadar kolay değil tabi bu sorunun cevabı daha bilimsel, düşünsel cevaplar lazım.
Senin için de geçerli üstte yazdığım.
Komik mi yani?
Değişik bir bakış açısı tabi bu da. Ben beğendim.
Soru içeriğini okursan nerden bulduğumu görürsün@denizz19 u kovalamak
Nerden buluyorsun böyle sorulari Deniz
Evet belki ama çok yaratıcı değil.Komik bence ama olsa fena olmazdı hem üşümeyip hem kar topu oynamayı kim istemez ki?
Anlıyorum.Daha önce yapmıştım çok güzel oluyor. Biraz havaya kalkan nemden bunalıyorsun ama onada katlanılır.
Üniversite hocan sormus anladimSoru içeriğini okursan nerden bulduğumu görürsün
Evet belki ama çok yaratıcı değil.
Çok anlayışlısın teşekkürlerÜniversite hocan sormus anladim
Daha bu da yaratıcı değilse. Madde erimiyor bütün fizik kurallarına aykırı hem güneş hava sıcak hem kar var. Daha nasıl yaratıcı olabilirim.Soru içeriğini okursan nerden bulduğumu görürsün
Evet belki ama çok yaratıcı değil.
Anlıyorum.
Güneşli hava, kar yağışı neden hep iklimsel gidiyorsun daha farklı yok mu projelerin.Daha bu da yaratıcı değilse. Madde erimiyor bütün fizik kurallarına aykırı hem güneş hava sıcak hem kar var. Daha nasıl yaratıcı olabilirim.
Rica ederim tabi anlayışlıyımÇok anlayışlısın teşekkürler
Güneş piliyle araba icat edip tüm Dünya'yı dolaşmak. Bu fikri beğendin mi?Güneşli hava, kar yağışı neden hep iklimsel gidiyorsun daha farklı yok mu projelerin.
Buradan bunu mu çıkardın az önce söylediğim anlayışlısın sözünü unut senRica ederim tabi anlayışlıyım
Diğer anket sorularinidami üniversite hocan sordu
HarikasınGüneş piliyle araba icat edip tüm Dünya'yı dolaşmak. Bu fikri beğendin mi?
Peki ya sen?Buradan bunu mu çıkardın az önce söylediğim anlayışlısın sözünü unut sen
Harikasın