Bu Tarz Benim'de Şok Yakınlaşma!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Sürpriz iki ismin aşk yaşadığı öğrenildi!

Show Tv'de yüksek reytinglerle bir sezon yayınlandıktan sonra TV8'e geçen "Bu Tarz Benim"in jüri üyelerinden olan Kemal Doğulu ve başarılı sunucu Öykü Serter aşklarını Instagram'dan ilan ettiler.

İkilinin oldukça samimi olduğu fotoğrafı Kemal Doğulu paylaştı ve "Sahiplenen erkek tutuşu. Seviyorsam demek ki." notunu düştü.

B8MFrEUCcAINeid.jpg

Kemal'in Neslihan ilede vardı böyle dudak dudağa fotosu bence yanlış yorumlanmış yalan yani.:F

Şimdi reklamlar. :D
İkisini kafamda tam olarak bir araya getiremesem de hayırlısı olsun. :)

Yakışıyorlar aslında. Ama biraz gündemde olmak için yapılmış gibi.

Kemal Doğulu'nun yönelimi bir kere erkeklerden yana değil mi? Yani bu haber resmen programı gündemden düşürmemek için yapılmış.

TV8 reytingleri artmazsa transfer parası olan 10 Milyon Dolar'ı vermekten vazgeçer diye belki. :F

Reytingler düşünce aşk ateşi milleti sarıyor ))))

:A beğenecem dedin bekliyorum.. ...

değilmiş demek ki :D
Bilmiyorum ben internette bir haberini görmüştüm. O tarz kulüplerde sarmaş dolaş resimleri vardı hemcinsleriyle...

Yani o haber doğru değilse, bunun doğru olma payı hiç yok. Hem Öykü Serter gözümden çok fena düştü yaptıklarıyla. Eğer bu haber doğruysa Kemal o haberleri resmen yalanlamak adına Öykü'yü kullanıyor. Tam gaz devam. :ok:

Bilmiyorum ben internette bir haberini görmüştüm. O tarz kulüplerde sarmaş dolaş resimleri vardı hemcinsleriyle...

Yani o haber doğru değilse, bunun doğru olma payı hiç yok. Hem Öykü Serter gözümden çok fena düştü yaptıklarıyla. Eğer bu haber doğruysa Kemal o haberleri resmen yalanlamak adına Öykü'yü kullanıyor. Tam gaz devam. :ok:
yengesiyle de sarmaş dolaş fotosu vardı ama o iş öyle değilmiş. :D neyse gıybet etmeyelim :F

"Bari" demişim söz vermemişim ki ayrıca öldürseler bu konuyu beğenmemem bekleme boşuna. :F
demek sen de söz verip sözünü tutanlardan değilmişsin...!