Bekle Beni İstanbul!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga uğrasan ne olur oralar bize göre değil boşver en güzeli :D

@RevaN yok onu da izlemedim :D
Hani gezmek baabında yoksa oralarda takılan biri değilim bırak taksimden nefret ederim sanırım kalabalıkan hoşlanmıyorum ))) Nerde çokluk orda .. şey anlarsın işte..

100 kiloydum 2 sene önce, şimdi 81 kiloyum yazın 89'a çıktım daha sonra spor yaptım indim 81'e ama 70-75 olmak istiyorum, yeniden 90'a varmadan. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana göre iri yarı geldin gerçi bende 78 kiloyum ama bana göre biraz daha kalıplımı yoksa kilolumusun ? anlamadım ..

Oh ye ye diyet yaparsın sonra ne olacak. :D Yanlız 4 öğün cidden çokmuş sonra acısı çıkar. .ss

Adalara da gittiniz mi peki? :)
Bugün büyükadaya gittik, bisiklet falan, gezdik oraları da.

Ne diycem Ulan İstanbul setine bile gittim ama 2-3 gündür çekim yok dediler. :(

f5e3aac9446b35b6a07eddc7e298686d.jpg

Bana göre iri yarı geldin gerçi bende 78 kiloyum ama bana göre biraz daha kalıplımı yoksa kilolumusun ? anlamadım ..
3-4 kilo fazlayım senden, senin boyun uzun da olabilir. :D

Kilo konusuna çok kafam açıldı. Hergün bugün az yerim diyorum ama sonra zaten İstanbula gezmeye geldim, yemek yemeden olur mu diyorum. :( :D

Ayy benim her yerim tarihçi olsa ne olur :F
Diyorum işte sana bırak okulu git bir türkü barda başla. :F

Bugün büyükadaya gittik, bisiklet falan, gezdik oraları da.

Ne diycem Ulan İstanbul setine bile gittim ama 2-3 gündür çekim yok dediler. :(

f5e3aac9446b35b6a07eddc7e298686d.jpg

Adalar çok güzel gerçekten daha gitmek kısmet olmadı ama bir yakınım orada öğretmenlik yapıyor fotolarından görüyorum. (Birde Hayat Bilgisi'nin özel bölümü çekilmişti orada. :D)

@xemrexxx bak senin Maşuka'nın çekimleri durdurulmuş. :A

3-4 kilo fazlayım senden, senin boyun uzun da olabilir. :D

Kilo konusuna çok kafam açıldı. Hergün bugün az yerim diyorum ama sonra zaten İstanbula gezmeye geldim, yemek yemeden olur mu diyorum. :( :D

Ya bişey olmaz ye gitsin ben 2 sene önce yedim yedim 136 kilo oldum sonra zayıfladım hem sen gezmeye gelmişsin hayatın tadını çıkar sonra zayıflarsın sporla vs ))))

Helal olsun ben doğma büyüme Istanbul'luyum, üstelik Istiklal Caddesi'nin çok yakınında oturuyorum ve gezdiğin yerlerin hiçbirini gezmedim. Ne kız kulesi, ne topkapı sarayı, ne Sultanahmet, ne Yerebatan Sancı, ne Cihangir ne de herhangi bir kebabcı, dönerci vs. Hiçbirini etmem bilmem, gezme gereği duymadım. Ama mutluyum, gezmek fiilinden üşenirim. :)

Helal olsun ben doğma büyüme Istanbul'luyum, üstelik Istiklal Caddesi'nin çok yakınında oturuyorum ve gezdiğin yerlerin hiçbirini gezmedim. Ne kız kulesi, ne topkapı sarayı, ne Sultanahmet, ne Yerebatan Sancı, ne Cihangir ne de herhangi bir kebabcı, dönerci vs. Hiçbirini etmem bilmem, gezme gereği duymadım. Ama mutluyum, gezmek fiilinden üşenirim. :)
Çok mu benziyoruz yoksa birbirimize :D

harbiden bu gittiğin yerlere bende hiç gitmemişimdir sultanahmet ve çevresi dışında helal olsun adama :D

Bugün Rıza Kocaoğlunu gördük Cihangirde ama resim çektiremedik. :( daha doğrusu arkasından yürümedik. :D