23 Ocak 2015 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
medcezir yine bir kaçırılm olayı ile coşmuş :F
karagül iyi ama sanki paramparçaya geçilici @denizz19 :A
beyaz beklendiği üzere coşmuşş:F
Totalde bu hafta yine Karagül zirvede yalnız. :A Ayrıca Karagül'ün 4 rakibi varken, Paramparça'nın neredeyse 1 tane rakibi var. :D

Kara Ekmek dediğim gibi eğer senaryoyu doğru işlerse yükselecektir. :)

Karagül'ün total ve abc1'de sert düşüş yaşaması gözlerden kaçmıyor bakalım devamı gelecek mi :A

Tns Medcezir'in süper bölümünün hakkını vermiş bari. Ab'de az farkla kaçırmışız zirveyi ama bölümün sonu çok heyecanlı bitti haftaya zirveyi ele geçirebiliriz. :)

Beyaz Show ab ve abc1'de çok iyi gitmiş, totalde Arka Sokaklar'ı geçmiş helal olsun. :F

Kara Ekmek abc1'de 4 almış, fena değil bence. Dizi beğenilmiş haftaya yükselebileceğini düşünüyorum.

Güldür Güldür Show ab'de başarılı gitmiş yine. :)

TV8'deki Bu Tarz Benim ab'de 2 alarak gayet iyi gitmiş.

Medcezir'in yükselmesine sevindim. Dizinin eskisi kadar sıkı takipçisi değilim, ama bu bölümü izledim ve reytingler yükseldi :A

Karagül'ün total ve abc1'de sert düşüş yaşaması gözlerden kaçmıyor bakalım devamı gelecek mi :A

Tns Medcezir'in süper bölümünün hakkını vermiş bari. Ab'de az farkla kaçırmışız zirveyi ama bölümün sonu çok heyecanlı bitti haftaya zirveyi ele geçirebiliriz. :)

Beyaz Show ab ve abc1'de çok iyi gitmiş, totalde Arka Sokaklar'ı geçmiş helal olsun. :F

Kara Ekmek abc1'de 4 almış, fena değil bence. Dizi beğenilmiş haftaya yükselebileceğini düşünüyorum.

Güldür Güldür Show ab'de başarılı gitmiş yine. :)

TV8'deki Bu Tarz Benim ab'de 2 alarak gayet iyi gitmiş.
Ayy sende bunu yedin öyle mi :A Karagül'ün ciddi düşüşü derken 1 reyting bile yok düşüş :F

Rıza babam süpersin sen! :oley:

İlk 10'a giremesen de totalin dibine vursan da canımsın çünkü Kanal D'mdesin! :Z:Z

---

Tv8'deki orijinal Bu Tarz Benim süper gidiyor. :Z 2 reytingle 21. olmuş. :)

Türk halkı Show tv'deki çalıntı Bu Tarz Benim'e prim vermemiş. :F

Sonuç olarak bugüne bakarsak Medcezir yükselişte Karagül düşüşte yani günün kazananı Medcezir. :A
Medcezir kazara Hükümete gönderme yapsın Karagülde öyle dışarda selam vermekle olmaz kolaysa dizide yapsınlar Göndermelerde Arka sokaklar 8 Medcezir 1 Karagül 0