21 Ocak 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1421999608.jpg

Amerika'da Çarşamba'nın reytingleri belli oldu.

ABC'nin komedi kuşağının tatile çıktığı haftada FOX iyice şahlanarak rakiplerine fark attı.

Daha ilk bölümden muhteşem bir başlangıç yapan Empire yükselişini sürdürdü. Böylece hem ikinci bölümünde hem de üçüncü bölümünde yükselen çok nadir dizilerden biri oldu. Son yılların en çok izlenen draması olan Empire'ın artık tek rakibi var o da The Big Bang Theory...

Günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00FOXAmerican Idol (8-9:01PM)3.4/1111.76
ABCThe Middle - Tekrar1.3/45.57
CBSThe Mentalist1.5/59.6
CWArrow1.1/43.06
NBCThe Mysteries of Laura - Tekrar0.8/34.75
08:30ABCThe Goldbergs - Tekrar1.3/44.63
09:00FOXEmpire (9:01-10PM)4.4/1311.07
CBSCriminal Minds2.0/610.29
ABCModern Family - Tekrar1.5/55.36
NBCLaw & Order: SVU1.3/46.77
CWThe 1000.5/21.48
09:30ABCblack-ish - Tekrar1.1/33.91
10:00CBSStalker1.5/58.07
NBCChicago P.D.1.5/57
ABCGalavant - Tekrar0.5/11.64

Empire çok itici afişine rağmen şuan çok fena meraklandırıyor. Başlamam an meselesi.:X

@Çiğdem- the 100u izlemiyor @xemrexxx izliyor :)

Empire super :Z
Yok O her CW dizisini izler sadece jane Virgine başlamadi oda başrol kadın diye :D
@Çiğdem- izliyor bellamysi var bir deonun kız kardeşi octaavicığım var bana ait :) onlrla evlenip aynı aileye giricez:X

cookie teyze ile empire süper gitmiş:oley:

Empire'ın imdb puanı da 7.7'ye çıkmış. Ben bıraırken 7.3'tü...
imam mescit dershane birliğini takan mı var :) supernatural 10.sezonunda 8.7 pointken bu dizi 7.7 :F

Empire çok itici afişine rağmen şuan çok fena meraklandırıyor. Başlamam an meselesi.:X
ırkçı bir totoş daha.ss

@Çiğdem- izliyor bellamysi var bir deonun kız kardeşi octaavicığım var bana ait :) onlrla evlenip aynı aileye giricez:X

imam mescit dershane birliğini takan mı var :) supernatural 10.sezonunda 8.7 pointken bu dizi 7.7 :F

ırkçı bir totoş daha.ss

Irkçılıkla ne alaka sadece kötü ve itici duruyor oyuncular.:F

@Çiğdem- the 100u izlemiyor @xemrexxx izliyor :)

Empire super :Z

ırkçı bir totoş daha.ss
@destere laneti bozdu sanırım Empire yükselişte :A

Thé 100 0.5 reyting[emoji33]
@xemrexxx @Çiğdem- allah aşkına ne buluyorsunuz bu dizide yahu :D
ahhh arrow harika oran almıs 1 reytingi rahat geçmiş @kaan955 :Z:Z:Z

@cookies izliyorum the 100 ama süpernatural the originals the vampğire diaries arrow ve the flash kadar aşırı sevmiyorum ama izliyorum :kiki::kiki::kiki:

@Harunnn60 geriye kalan 5 dizim 1 reyting üstü yada 1 reytinge yakın alsa yetiyor
meala onlardan birisi 0,5 alsa yeni sezon göremez ama the 100 diğerlerine göre çok iddalı bir dizi değil oyüzden 0,5 reyting yeni sezon onayı için onlara yetmiş 🙂🙂🙂

aa ayrıca @xemrexxx benim diğer cw dizilerime laf atarken içlerinden en düşük reyting alan diziye laf atmıyor kendiside izlediği için bunuda belirteyim altını çizerek:F:F

ahhh arrow harika oran almıs 1 reytingi rahat geçmiş @kaan955 :Z:Z:Z

@cookies izliyorum the 100 ama süpernatural the originals the vampğire diaries arrow ve the flash kadar aşırı sevmiyorum ama izliyorum :kiki::kiki::kiki:

@Harunnn60 geriye kalan 5 dizim 1 reyting üstü yada 1 reytinge yakın alsa yetiyor
meala onlardan birisi 0,5 alsa yeni sezon göremez ama the 100 diğerlerine göre çok iddalı bir dizi değil oyüzden 0,5 reyting yeni sezon onayı için onlara yetmiş 🙂🙂🙂

aa ayrıca @xemrexxx benim diğer cw dizilerime laf atarken içlerinden en düşük reyting alan diziye laf atmıyor kendiside izlediği için bunuda belirteyim altını çizerek:F:F
cw dizilerine ne lafatıcam hepsi düşük reyting alıyor :F

@OzaN 20 ocak salı reytingleri enrede ayoll süpernatural ve the flash reytinglerini merak ediyorum 🙂🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius