Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga güzel sözü boşverde anlamlı sözler olabilir antin kuntin sözler olmasın sevmem öyle şeyleri :D
aga bende sevmem tabi ama al örnek olarak şunu verebilirim @Polat Şaşmaz aga sende al :D

yağmurlarda doğmuş olsak güneşlerde çiçek açsak biz yalandan sevemeyiz biz beraber ölemeyiz

neyse arkadaşlar herkese iyi geceler Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
cumanız mübarek olsun

Allah nasip ederse cumayı sultanahmette kılmayı düşünüyorum o yüzden erken yatalım gerçi saat 1.5 olmuş :D

neyse arkadaşlar herkese iyi geceler Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
cumanız mübarek olsun

Allah nasip ederse cumayı sultanahmette kılmayı düşünüyorum o yüzden erken yatalım gerçi saat 1.5 olmuş :D
İyi geceler aga :D Ben Cumaya gidemicem yine galiba ama gitmek istiyorum ayagim iyi olursa gidecem İnşallah dua edin :(

@takas @Polat Şaşmaz
Gerçekten bana eğer iki dakikanızı ayırırsanız
Sizi belkide dünyanın en mutlu insanı yapamam ama
En mutlu insanı olduğumu gösterip
Ne kadar kıymetli olduğunuzu gösteririm. diyin seviyosa sizindir sevmiyosa kısmetiniz değildir😉

maşallah aga sende meraklısın hemen evlendirmeye dur ya daha askerlik filan var kolaymı evlenmek :)

aga haklısın bizim gibi adamlar söyleyemez böyle lafı direk konuya girmek lazım dur sana direk sonuçluk bi söz atim :D
aga ben sonuçlukta söyleyemem ya boşver böyle gelmiş böyle gider :D

@takas @Polat Şaşmaz
Ne kadar kıymetli olduğunuzu gösteririm. diyin seviyosa sizindir sevmiyosa kısmetiniz değildir😉
vay vay vay müthişmiş aga sen neymisin be :D

ayağın iyiyse git bahane falan bulma
Ne bahane bulacam aga. Peygamber efendimiz zamaninda savaslar falan oluyormuş ayaklarindan yaralananlar bile namaz kiliyormus. Bir yerlerine ok gelen peygamber mi sahabe mi bilmiyorum namaz kilarken o okun cikmasini istemiş hissetmiyomus anlatamadim ama. Ne zorluklar asilmis ben bunun için böyle bir şeyi düşünmem

Ne bahane bulacam aga. Peygamber efendimiz zamaninda savaslar falan oluyormuş ayaklarindan yaralananlar bile namaz kiliyormus. Bir yerlerine ok gelen peygamber mi sahabe mi bilmiyorum namaz kilarken o okun cikmasini istemiş hissetmiyomus anlatamadim ama. Ne zorluklar asilmis ben bunun için böyle bir şeyi düşünmem
helal olsun böyle işte gerçekten kötüyse tabi yapacak bişey yok
bu arada Allah acil şifa versin

@takas @Polat Şaşmaz
Süpermis :D Ruzgargulu de kimmis :A Sen en iyisisin aga bunları hangi siteden aliyorsan linkini falan atsana aga

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre