Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neyse bu muhabbet daha uzar anlayışından dolayı @vadikızı ve @Çiğdem- ablalarıma çok teşekkür ederim eğer istemeden sizleri kırdıysam özür dilerim 😉 biz burda birbirimize takılıyoruz :)) şaka yapıp muhabbet ediyoruz yanlış anlaşılmak istemem herkese allah rahatlık versin:)

hadi ordan eşmiş milleti iyice antin kuntin saçmalıklara alıştırdılar özünüzü unutmayın eşim kelimesini de hiç sevmem karım dururken :D

en iyisi kadınımdır aga :D
Recep sende ne cevherler varmış 😉))) senle gece muhabbet etmek lazım😉)))

Neyse bu muhabbet daha uzar anlayışından dolayı @vadikızı ve @Çiğdem- ablalarıma çok teşekkür ederim eğer istemeden sizleri kırdıysam özür dilerim 😉 biz burda birbirimize takılıyoruz :)) şaka yapıp muhabbet ediyoruz yanlış anlaşılmak istemem herkese allah rahatlık versin:)
ben alışığım butür şaaklaşmalara ben kırılmam kolay kolay abiciğim iyi geceler 😉😉😉

abi recep az değil konuşsa neler çıkacak daha romantik bi arkadaşımız galiba :D

Neyse agalarım ben yatıyorum hepinize iyi geceler :)
iyi geceler aga Allah rahatlık versin sınavında başarılar bak gerekirse uyuma gece çalış sınavını geç sonra başına bela olur aman diyim

ben alışığım butür şaaklaşmalara ben kırılmam kolay kolay abiciğim iyi geceler 😉😉😉
Yok bu gece şakalar en azından benim açımdan sulu oldu o yüzden dedim ablacım😉))

abi recep az değil konuşsa neler çıkacak daha romantik bi arkadaşımız galiba :D

iyi geceler aga Allah rahatlık versin sınavında başarılar bak gerekirse uyuma gece çalış sınavını geç sonra başına bela olur aman diyim
haklısın aga konuşsam varya neler çıkarda işte tutuyorum kendimi yoksa herkes aşık olur :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato