Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@papuleoo aga avatarın müthiş olmuş

bu arada forumdaki kızlar nedense canın kızını beğenmiyor bu ne kıskançlık be kardeşim :D

kör mü :D valla biz o kıza güzel diyerek kör oluyosak evet körüz :D
kız güzel ama ben daha güzelim sen benim hakkımı vermediğimden dolayı körsünn :F

@papuleoo aga avatarın müthiş olmuş

bu arada forumdaki kızlar nedense canın kızını beğenmiyor bu ne kıskançlık be kardeşim :D
Aga recep aga paylaşmış bizde Nazife anneye karşı görevimizi yerine getirelim dedim :(

Aga kız milleti hep böyle ben güzelim edasinda :) öylesin desen de sorun demesende de sorun ama canın kızı gerçekten güzeldi öyle böyle değil yani 😉

herkes bi güzel tutturmuş gidiyo ama asıl güzelliği unuttunuz o irlandadaki kızı hiç bir oyuncu geçemez vadideki 1 numaram irlandalı kızdır benim :A

herkes bi güzel tutturmuş gidiyo ama asıl güzelliği unuttunuz o irlandadaki kızı hiç bir oyuncu geçemez vadideki 1 numaram irlandalı kızdır benim :A
aga sen az değilsin he o kızı hala unutamadın mı o bölümlerde de bu hayranlığını dile getiriyodun unuttum sanma :D
kavak gibiydi be aga ama sana saygım sonsuz tabi sen öyle diyosan öyledir :D

Eskiden Vadide kiz arasan bulamazdin full erkek doluydu şimdi her yerde 1 kiz var kizsiz sahne hiç yok gibi acil su kadin karakterlere son vermeleri lazim Leyla kalabilir

aga sen az değilsin he o kızı hala unutamadın mı o bölümlerde de bu hayranlığını dile getiriyodun unuttum sanma :D
kavak gibiydi be aga ama sana saygım sonsuz tabi sen öyle diyosan öyledir :D
aga ben sadece sizin dediklerinizden daha güzeldi dedim hepsi bu yoksa hiçbirinde gözüm yok :D
Ulan recep senide bunlar yoldan cikardilar ya badka bisey demiyorum:))))))
abi napim ya baksa konu oraya gidiyo kızdan bahsedilince bende dayanamadım ne geliyosa insanın arkadaşından geliyo :D

settarın kızı dinazor gibi birşey onada güzel diyorsanız ben zaten sizlerle bunu konuşamam:F:F:F:F