Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bem simdi deil yarin uorum yapacam suanda tlfdayim ama ben hic begenmedim.bu bolumu.vadinin gidisatini hic begenmiuorum .@Master.1000 kardesim cok dogru karar almissin:))) en azindan bu zulumden kurtuldun :))) brn gecen sezona rahmet okumustum taki bu sezonu izleyene kadar.bu sezonu gorunce gecen sezona haksizlik etmisim .yazik valla cok yazik 12 yillik cinar ne hale geldi:(:(:( uzulmemek elde deil
n e varmış halinde yahu güzel bölümdü

yani sen canın kızından daha mı güzel olduğunu iddaa ediyon :F:F
canın kızından daha güzel olduğum net ortada o tarz kılar tırnağım etmez benim :F

size televizyondakı kızlar bir halt gibi geliyor ben haftaya vadinin yeni bölümünde diziye girsem bu seferde bana dersiniz bu kız şöyle böyle güzel diye bu çok açık yanı illa televizyona çıkmak gerekiyor :F:F:F

beyler beyler arkadaşlar arkadaşlar sorun akif falan değil yav ne akifi senaryo gizemi artmalı biraz iş senaryoda bitiyor

ya hatırlıyorumda foruma ilk kayıt olduğum zamanlar ne yorumlar yapardık bölüm harika yarın bi reyting rekoru daha kırıcaz özetimiz kaç alıcak diye diye konu uzayıp gidiyodu ama şuanda gelinen nokta içler acısı vadi istesekde istemesekde eriyo arkadaşlar bunun farkına varın artık biz vadiyi sevmiyo değiliz eleştiri yapıyoruz ama haklı eleştiri şuanda eski kaliteyi geçmemiz lazımken hala bazılarımız eskinin yanına yaklaşılmaz diyo ozaman hiç kusura bakmayın sizin bu söyleminiz dizinin adı geçsin yeterdir içerik ilgilendirmiyo demektir çokmu zor bi sezon finali yada final yapıp başka bir konseptle muhteşem bir senaryoyla karşımıza çıkmak ama bu para hırsı olduğu sürece boş.

canın kızından daha güzel olduğum net ortada o tarz kılar tırnağım etmez benim :F

size televizyondakı kızlar bir halt gibi geliyor ben haftaya vadinin yeni bölümünde diziye girsem bu seferde bana dersiniz bu kız şöyle böyle güzel diye bu çok açık yanı illa televizyona çıkmak gerekiyor :F:F:F
çiğdemcim tamam sende güzelsin gördük ama göz var nizam var biz gerçekleri söyleriz bu kız çok daha iyi kabul et itaat et biat et :D

@34rcp44 tabi ki +1

çiğdemcim tamam sende güzelsin gördük ama göz var nizam var biz gerçekleri söyleriz bu kız çok daha iyi kabul et itaat et biat et :D
ne iyisi beee tırnağım etmez açık ve nett yanıı :F:F:F
benim makyajsız halım bunların boyanmıs hallerine binn basarrr süslenmeden püslenmeden bunların en süslü hallerinden ben daha iyiyim çünkü bende doğal güzellik var buda herkese nasip olan birşey değildir :A:A:A

''ANA Gibi Yâr Olmaz BABA gibi Diyar...''​
10931273_403902539773504_3778478091535814246_n.png

@Çiğdem- ablacim sen bu genclere ne bakiyon bunlar yeni nesil gencleri guzellikten ne anlarlar sen hepsinden guzelsin ablacim:))))))

çd her zaman kardeşinin yanındadır ne bekliyodun :D

ya abi geçen bölüm sen demedin mi çok güzel diye leylaya bin basar diye konuşsana abi :D
@Çiğdem- ablacim sen bu genclere ne bakiyon bunlar yeni nesil gencleri guzellikten ne anlarlar sen hepsinden guzelsin ablacim:))))))
oyy tşk ederim orda olsam bir öpücük alırdın benden katılma cnm aynı kafada
olmak zorunda dğeiliz

:Ftmm olur

canın kızını beğenmedim ben @çiğdem daha güzel yahu😉
bakkkk @china_shangai abiciğim ve @vadikızı doğruları görüyorlar senin gibi kör değiller cnm :F:F:F