salı cnm dün gece yayınlandı bugün 10.bölüm çıktı türkçe alt yazı bekliyorum@Çiğdem- bizim Supernatural efsanesinin kendi günü ne?![]()
20 ocak salı reytingleridne süpernaturalda olucak 🙂🙂🙂
salı cnm dün gece yayınlandı bugün 10.bölüm çıktı türkçe alt yazı bekliyorum@Çiğdem- bizim Supernatural efsanesinin kendi günü ne?![]()
çıkmış kız senin süperportakalsalı cnm dün gece yayınlandı bugün 10.bölüm çıktı türkçe alt yazı bekliyorum
Onlinedizi ye bi bak benim kaynağıma gore oyle bi site var ve orda bölüm varsalı cnm dün gece yayınlandı bugün 10.bölüm çıktı türkçe alt yazı bekliyorum
zaten sizde sınır 0.23.sezon onayını aldık bizz cnm rahatız yanı![]()
katılıyorum octavia nın gerisi 0.5 alır üstüne katlaması gereken dizinin konusu katlayamıyorsa reytingleri konuda hayır yok demektirhangi dizide octavia gibisi var da laf söyliyim![]()
bu aralar pek bişey izleyemiyorum eski ben olsam günde 5 dizi izler üstünede tatlı niyetine üç film izlerdim ahh eski ben nerde kaldımbaşlamaya akrar veermen düşürdü başşlasan 0.6 olur @Çiğdem- in original parlakları gibi![]()
çaptan düşmüşün desterecik çalışmıyor galibazaten sizde sınır 0.2
0.2 yi geçen dizi 3 sezon, 0.3 ü geçen dizi beş sezon, 0.5 i geçen dizi 20 sezonluk onay alıp güle oynaya devam ediyor
katılıyorum octavia nın gerisi 0.5 alır üstüne katlaması gereken dizinin konusu katlayamıyorsa reytingleri konuda hayır yok demektir
al senin diziyi vur @Çiğdem- in dizisine) her ikiside berbat
bu aralar pek bişey izleyemiyorum eski ben olsam günde 5 dizi izler üstünede tatlı niyetine üç film izlerdim ahh eski ben nerde kaldım)
ben e2 de izledim güzel dizi bu dizinin biraz daha geniş versiyonu çok önceden yapılmıştı@kaan955'in kızları zirveyi almış tebrikler
Oo benim Mike&Molly çok iyi gitmiş tebrikler.Forumda benim dışında izleyeni yok ama gerçekten güzel bir dizi öneririm.
![]()
Saat Kanal Program 18-49 Rating Toplam izleyici 08:00 CBS 2 Broke Girls 2.2/7 8.89 FOX Gotham 2.2/7 6.43 ABC The Bachelor (8-10PM) 2.1/6 7.52 NBC The Celebrity Apprentice (8-10PM) 1.8/5 6.49 CW The Originals 0.6/2 1.48 08:30 CBS Mike & Molly 2.1/6 9.3
bamyada sorun yokçaptan düşmüşün desterecik çalışmıyor galiba![]()
ben e2 de izledim güzel dizi bu dizinin biraz daha geniş versiyonu çok önceden yapılmıştıbaskül ailesi mi bişey ailesiydi
ben olsam yerin dibine girerim @Çiğdem-![]()
![]()
@destere @Harunnn60 cw in iddalı dizileri 0.7 ve üstü alsa yeni sezon onayına yetiyorzaten sizde sınır 0.2
0.2 yi geçen dizi 3 sezon, 0.3 ü geçen dizi beş sezon, 0.5 i geçen dizi 20 sezonluk onay alıp güle oynaya devam ediyor
katılıyorum octavia nın gerisi 0.5 alır üstüne katlaması gereken dizinin konusu katlayamıyorsa reytingleri konuda hayır yok demektir
al senin diziyi vur @Çiğdem- in dizisine) her ikiside berbat
bu aralar pek bişey izleyemiyorum eski ben olsam günde 5 dizi izler üstünede tatlı niyetine üç film izlerdim ahh eski ben nerde kaldım)
@destere @Harunnn60 cw in iddalı dizileri 0.7 ve üstü alsa yeni sezon onayına yetiyor
the flash 2 reytinge yakın reyting alarak en yüksek cw reytingini alıyor şuan
arrowda 1 reytingi geçiyor
süpernatural tam 1 reytingte kemikleşmiş bir kitlesi var
the vampire diaries 0.9 civarı 1 e yakın alıyor
the originalsın normalde aldığı reyting 0-7 diğerlerine göre az düşükte olsa yeni ezona yetiyor
en düşük reytingi @xemrexxx in the 100 dizisi alıyor bende izliyorum onu 0.5 alıyor ama diğer ypımlara göre çok iddalı olmadığı için 0.5 yeni sezon için yeterli oldu
ama her düşük alan cw diziside devam edemiyor the tomorrow people vardı malesef onu 1.sezondan iptal etmişlerdiama şuan 6 cw dizimde yeni sezon onaylarını aldılar reyting artık bu sezon için önemli değil çatlayında patlayın
![]()
genel ortlamayı diyorum ben cnm ara sıra 7 8 oluyor ama genel ortalaması 0,9 🙂Tvd 0.9 😱 hiç görmedim ben 0.8 veya 0.7 aliyor![]()
Ne 0.9 u kız 0.9 bu sezon hiç almadi ne ara aldi o 0.9 u ruyandami gördüngenel ortlamayı diyorum ben cnm ara sıra 7 8 oluyor ama genel ortalaması 0,9 🙂
hahahah ayy sen sussana beee ufak tefek detayları çaktırma milleti uyandırmaNe 0.9 u kız 0.9 bu sezon hiç almadi ne ara aldi o 0.9 u ruyandami gördün
dizinin ortalamasi 0.7 gidip hepsine bakabilirsin kız😉 😉
Bu arada yarin başlıyor dimi![]()
Eski konulara bakarken gördüm @xemrexxx CW fanıymış.@destere @Harunnn60 cw in iddalı dizileri 0.7 ve üstü alsa yeni sezon onayına yetiyor
the flash 2 reytinge yakın reyting alarak en yüksek cw reytingini alıyor şuan
arrowda 1 reytingi geçiyor
süpernatural tam 1 reytingte kemikleşmiş bir kitlesi var
the vampire diaries 0.9 civarı 1 e yakın alıyor
the originalsın normalde aldığı reyting 0-7 diğerlerine göre az düşükte olsa yeni ezona yetiyor
en düşük reytingi @xemrexxx in the 100 dizisi alıyor bende izliyorum onu 0.5 alıyor ama diğer ypımlara göre çok iddalı olmadığı için 0.5 yeni sezon için yeterli oldu
ama her düşük alan cw diziside devam edemiyor the tomorrow people vardı malesef onu 1.sezondan iptal etmişlerdiama şuan 6 cw dizimde yeni sezon onaylarını aldılar reyting artık bu sezon için önemli değil çatlayında patlayın
![]()
eskidn güzeldi cw dizileri şimdiki diziler @Çiğdem- topikleri ile dolu hep![]()
@mrt-06 cnm @xemrexxx geçen yıl the tomorrow people izliyordu bu yılda the 100 izliyor @destere zaten cw dizilerinini ilk sezonlarına bakmış ayy bunların kötülemesine bakma diyorum bunlarda gizli cw ci aslındaEski konulara bakarken gördüm @xemrexxx CW fanıymış.Hatta biri Besalet sen Emre ve Çiğdem ile yarışıyorsun CW fanlığında yazmış.
![]()
reigni ve the 100 izliyorsun 2 dizi yeter benceben şu an reigni izliyim şu an cw den sen 8 diziden 6-7 sini izliyon![]()
En totoş olanı izliyomuşun .sben şu an reigni izliyim şu an cw den sen 8 diziden 6-7 sini izliyon![]()
BAŞROLLERİN ölüp dirilmesi konusunda arka sokakları geçe n süperportakal ve vampire diaries ı izliyimdemedim reign dedim .ssEn totoş olanı izliyomuşun .s