19 Ocak 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1421783147.jpg

Amerika'da Pazartesi'nin reytingleri belli oldu.

Çoğu yapımın düşüşte olduğu haftada CBS, FOX ve ABC'nin özellikle gecenin ilk kuşağında birbirine çok yakın reytingler alması dikkat çekti.

CBS'te 2 Broke Girls ve Scorpion düşüş yaşarken aralarında kalan Mike & Molly'nin oranlarını koruması dizi için olumlu gelişme olarak görülebilir.

Gotham, sezonun ikinci yarısını yüksek reytinglerle açmıştı ama bu hafta yeniden düşüş yaşayarak kuşak liderliğini kaptırdı.

Sleepy Hollow da düşüşünü sürdürüp en düşük oranlarına ulaştı. Dizinin durumu hiç parlak gözükmüyor.

CW dizileri The Originals ve Jane the Virgin'in reytingleri pek parlak olmasa da yeni sezon onayı aldıkları için reytingleri artık çok da önemli değil.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00CBS2 Broke Girls2.2/78.89
FOXGotham2.2/76.43
ABCThe Bachelor (8-10PM)2.1/67.52
NBCThe Celebrity Apprentice (8-10PM)1.8/56.49
CWThe Originals0.6/21.48
08:30CBSMike & Molly2.1/69.3
09:00CBSScorpion2.2/612.03
FOXSleepy Hollow1.3/44.16
CWJane The Virgin0.5/11.42
10:00CBSNCIS: Los Angeles1.5/59.45
ABCCastle1.4/47.54
NBCState of Affairs1.1/34.49

Aa the originals 0.7 aliyordu normalde düşmüş ah @Çiğdem- ah izledigin dizileri dusuruyorsun :(

@OzaN bişi sorcam empire hangi gün yayinlaniyor (b)

@kaan955'in kızları zirveyi almış tebrikler :D

Oo benim Mike&Molly çok iyi gitmiş tebrikler. :Z Forumda benim dışında izleyeni yok ama gerçekten güzel bir dizi öneririm. :)

Kesat geçen akşamın en yüksek reytinglerini alan Gotham, 2 Broke Girls, Scorpion ve Mike & Molly'ye tebrikler. :)

Aa the originals 0.7 aliyordu normalde düşmüş ah @Çiğdem- ah izledigin dizileri dusuruyorsun :(

@OzaN bişi sorcam empire hangi gün yayinlaniyor (b)
malesef the originals diğer cw dizilerine göre düşük reyting alıyor 🙁🙁🙁
vampir günlüklerinden daha iyi bir dizi bence her bölümü çok aksiyonlu geçiyor ama aşk konusu yok
vampir günlüklerindede aksiyon yok ama aşk var galiba amerikan izleyicilerde aşk senryosuna yöneliyorlar:F:F:F

malesef the originals diğer cw dizilerine göre düşük reyting alıyor 🙁🙁🙁
vampir günlüklerinden daha iyi bir dizi bence her bölümü çok aksiyonlu geçiyor ama aşk konusu yok
vampir günlüklerindede aksiyon yok ama aşk var galiba amerikan izleyicilerde aşk senryosuna yöneliyorlar:F:F:F
Zaten bizde artik amerikan uyarlamalari yapmaya basladik aşk var diye :A :)

Oh be sonunda Gotham yayınlanmış. Reytinglere bakmasam dizinin yeni bölümü yayınlandığından hiç haberim olmayacaktı. İşte mutlu olmak için bir sebep daha. :)

Zaten bizde artik amerikan uyarlamalari yapmaya basladik aşk var diye :A :)
anlamıyorum zaten the originals her bölümü hareketli geçiyor
the vampire diariste ise her bölüm elenanın hala ergen tavırlarını izliyoruz ama vampir günlükleri daha yüksek reyting alıyor ayy bu insanları anlamıyorum ben :F:F:F

Gotham ın bu haftaki düşüşü normal zaten bölümde durgundu yalnız izleyiciler nasıl izlemeden anlıyor bölümün durgun olduğunu orasını çözemedim :)

benim katkım yok scorpion a daha başlamadım :)

the originals 0.6 @Çiğdem- :))
başlamaya akrar veermen düşürdü başşlasan 0.6 olur @Çiğdem- in original parlakları gibi :X