Aliye Mutlu ve İlayda Alişan Serçe Sarayı'nda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Star TV'de ekranlara gelecek Serçe Sarayı dizisinin kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Endemol yapım imzalı, Mesude Erarslan Tekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un yer alacağı Serçe Sarayı'na, son olarak Çalıkuşu dizisinde Katina karakterini canlandıran Aliye Mutlu ve Benim Adım Gültepe'nin Nurten'i İlayda Alişan katıldı.

Serçe Sarayı, Şubat'ta Star TV'de!

ilayda-alisan-dizisponsorlaricom_2.jpg

76594_410259519029154_1112434752_n.jpg

Aliye Mutlu'yu tanımıyorum, İlayda Alişan da Gültepe'de dikkat çekmişti. Hayırlısı olsun, başarılar. :)

Gültepe'de Ekin'e partner olmaya çalışan kızlardan. Sevimliydi. İyi tercih.:X

ne var bunda kpa yorum konusunda en çok bnm mesajım var:))
KPA konusuna resim ve gif paylaşmıyorsun ama. :) Dizi yayınlanırken ne kadar çalıştığını biliyoruz. Benim Adım Gültepe'yi de övüyordun baştan reytingler kötüye gitmeye başlayınca izlemiyrum ayaklarına yattın. :) Yakında Maral dizisi başlayacak dizi tutarsa Şehzade Bayezid'im benim MY'nin gücü işte diyeceksin. :) Tutmazsa tanımazsın ben seni bilmezmiyim. Şimdiden söyle dizinin arkasındamısın değilmisin? :)

KPA konusuna resim ve gif paylaşmıyorsun ama. :) Dizi yayınlanırken ne kadar çalıştığını biliyoruz. Benim Adım Gültepe'yi de övüyordun baştan reytingler kötüye gitmeye başlayınca izlemiyrum ayaklarına yattın. :) Yakında Maral dizisi başlayacak dizi tutarsa Şehzade Bayezid'im benim MY'nin gücü işte diyeceksin. :) Tutmazsa tanımazsın ben seni bilmezmiyim. Şimdiden söyle dizinin arkasındamısın değilmisin? :)
maral dizisini sürekli izlemeyi düşünmiyim ergen dizilerini izlemiyim :X gültepe ilk bölüm iyiydi sonradan bozdu reytinge göre yorum yapsam ulan istanbul yeerine karadayı ya da paramparça izlerim; aramızda kalsın yerine kocamınailesiy ada kvp izlerim:))

İlayda Alişan iyiymiş, diğerini tanımıyorum. :)