Beren Saat'in Yeni Filmine Ne Oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,713
Puanı
1,061
thumbnail_1421772556.jpg

Beren Saat'in başrolünde oynayacağı ve yapımcılığını üstleneceği yeni filmi 9ON'dan haber var!

Geçtiğimiz yıl sona eren İntikam dizisinden beri setlerden uzak kalan güzel oyuncu, geçtiğimiz ay "Yeni film geliyor" diyerek Kemal Yılmaz'ın yeni filminin tanıtımını yapmıştı. Filmde 8 çocuklu bir ailenin bebek bekleyen kızı Emine'yi canlandırması beklenen Saat, tanıtımı Instagram hesabından kaldırdı. Bu da filmin akıbetini merak ettirdi. Gelen bilgilere göre film, şimdilik rafa kaldırılmış durumda. Saat'in hayranları gelen bu habere çok üzülürken yönetmen Yılmaz'dan ise hala resmi bir açıklama gelmiş değil.

17 Aralık'ta çekimleri başlaması planlanan yapımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde vizyona girmesi planlanıyordu. Hatta filmde oynaması için başarılı aktris Esra Dermancıoğlu ile de anlaşılmıştı.

Son düzenleme:
Eskiden burada beren diye yet yerinde oynardi kizin dizisi kalti kimse yüzüne bakmıyor. Yorum dahi yazmamışlar. Ne oldum değil ne olcagim demeli insan)))))

Eskiden burada beren diye yet yerinde oynardi kizin dizisi kalti kimse yüzüne bakmıyor. Yorum dahi yazmamışlar. Ne oldum değil ne olcagim demeli insan)))))
Dizi değil bu, film. Ayrıca henüz görmeyenler olabilir, hemen erken bir kanıya varmayalım. :)

Kötü oldu bu özlemiştim Beren'imi. :(

Film içlerine sinmedi o zaman, bekliyoruz gelişmeleri ne diyeyim. :)

Filmle ilgili kesin bir açıklama yok ama film iptal olmuş. Beren hem yapımcı hem oyuncu olacaktı muhtemelen yapım olayında anlaşamadılar.:X

Bende mesajı sana özel yazmıştım. :)

Beren Saat oynasaydı keşke parada almayacakmış galiba. Ne oldu acaba?

Hiç bir fikrim yok ama belki iptal bile olmamıştır.:X Yapımcılığınıda yaptığı yazıyor baya destek vvermiş anlaşılan. Kadın haklarına her zaman destek verir meleğim.:love1:

Ben hissediyorum zaten abi. Sen rahat ol.:A

Bu @xemrexxx şoparı Beren'e niye saldırıyor şimdi? :)

Onun derdi elem keder. Meryem ile kıyaslıyor koskaca Beren Saat'i. Kıyaslamada da haklı çıkamayınca eleminden salıdırıyor işte.:F Reis Perşembe'lere geri dönsün o zaman yine kapımızda bekler.:F

saldırmıyorum panpa fankafalara karşı antiyim her zaman :A ay yapım fanfinisi varsa karşımda erler filmciyim; Tuba fanfinisi varsa berenciyim; star fanfinisi varsa şovpişikçiyim:A

Tam elem keder modu.:F Duruma göre hareket etmek. nsan biraz kaliteden anladığını belli eder.:F