AferinKaradayı'daki heyecan çok daha fazla. 92 bölüm izlemişim bu saatten sonra bırakmam.
Ama reklam aralarında hep O Ses'i izliyoruz.
Salı ve Çarşamba o zaman O Ses'tesin.
AferinKaradayı'daki heyecan çok daha fazla. 92 bölüm izlemişim bu saatten sonra bırakmam.
Ama reklam aralarında hep O Ses'i izliyoruz.
Salı günleri izliyorum ama Çarşamba kumanda annemde oluyor genelde.Aferin
Salı ve Çarşamba o zaman O Ses'tesin.
1 gün de iyidir.Salı günleri izliyorum ama Çarşamba kumanda annemde oluyor genelde.
Kesinlikle en iyi düelloydu.
@sokak sanati melun bunu izlesene @HachiKo ve @hayret bi şey i örnek al.
@ozgur2113 ve @Yakamoz-Asi siz de izleyin Pazartesi Karadayı izlemeyin bunu izleyin
Ama kızcağızı elediİzledim de kız iyi ama oğlanı sevemedim.
Bu arada biri tükçe diğeri yabancı söylüyor.
Ama kızcağızı eledi
Neyse 16 tane favori belirledim bakalım kaçı canlı yayınlara kalacak
Aynen 1 tanesi kalsa yeter.4 tane asıl favorim onlardan hiçbir kalmıcak zatenGökhan mı eledi. Kız çok güzeldi yaa niye yapmış.
bence senin dediğin olmaz yani dizilerde desteklediğin bitiyor o nedenle.
KARİMA ya haksızlık yapıldı hadise hiç bakmadı bile kıza onu elemeye kafasına çoktan koymuştu zatenO Ses Türkiye'de Berfin ve Karima nasıl elendi şaşırdım
Gökhan'ın hakkı dolmasa alırdı aslında.KARİMA ya haksızlık yapıldı hadise hiç bakmadı bile kıza onu elemeye kafasına çoktan koymuştu zaten
bence finale çıkmayı hak ediyordu sesi çok iyiydi ama kızı yedilerGökhan'ın hakkı dolmasa alırdı aslında.
Bakalım bugün kimler elenecek.Asıl favorilerimin düellosu bugün herhalde.bence finale çıkmayı hak ediyordu sesi çok iyiydi ama kızı yediler
Mazhar ve Özkan'da çok iyi sesler var ya.Berfin nasıl elenir ya yazıklar olsun. Bu sene bence hiç iyi ses yok tek akılda kalıcı kişi Berfin'di onu da elemiş Gökhan. (Şarkı seçimi de bariz yanlış)
Değil diğer jüriler de nasıl almaz anlamıyorum. Gerçekten çok sinir oldum. Umarım birileri keşfeder de albüm çıkarır, dinleriz doya doya...
Aklımda kalan olmadı hiç...Mazhar ve Özkan'da çok iyi sesler var ya.
Benim 1.m Gözde Melsum Erdost.Bugün ya da yarın düellosu olacaktır.Aklımda kalan olmadı hiç...
ben daha kimi tutacağıma karar vermedim , bakalım düellolar biktikten sonra karar verecemBakalım bugün kimler elenecek.Asıl favorilerimin düellosu bugün herhalde.
Onun yeri zaten ayrı.Ama Eurovision'dan buraya kadar geleceğini tahmin etmezdim.Elnur'u seven yok mu ya? Çok takip etmedim şu ana kadar programı ama ettiğim kadarıyla en iyisiydi.