Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

efsaneyi bu hafta ailemle izleyecem Allah nasip ederse ve müthiş bi bölüm geliyor hadi be vadi coş artık coştur bizi de :D

kendi gününde kendi saatinde! ötesi yokkkk

bu arada resmi youtube kanalı daha kaç aylık 100000 aboneyi geçti vadi kardeşim bu her zaman her yerde her şekilde 1 numaradır açık ve NET

artık bölümler milyonun altına düşmez ah bu uygulama eskilerden beri olsa youtube un anasını ağlatırdık anasını abone sayısı milyonu geçerdi her bölüm en az 5 milyon izlenirdi bizimkiler youtube da vadi videosu siliyodu :D
ooo aga hadi iyisin büte kalmadan geçtin herhalde 😀

@-KADİR- aga supersin valla :) dün vadide bir video izlemiştim bugün de devamını izleyecektim sözde unuttum :( ama neyseki senin yeni fotoğrafın herşeyi hatırlattı abuzer kömürcü adam dehşet ya valla izlerken koptup :)

Eski ekibin 202. Bölüme kadar kaleme aldığı 197. Bölümden bir sahne.. adamların anlatma şekli bile bir başka.. vadi senaryo olarak şuan kendini tamamen kaybetmiş durumda malesef.. şuan anca 'aksiyon' sahneleri yazarak izleyiciyi tatmin edebilirler.. bundan da kaç kişi tatmin olur onu bilmem ama ben aksiyondan çok bu senaristleri dinlemeyi özledim.

Tapatalk 2

10934007_402785979885160_6600018968620881400_n.jpg

arkadaşlar hevesimiz kursağımızda kaldı Leyla ölmedi artı bişey
Polat ve Tilki Andreinin Yüzleşmesi Yakında !