Bekle Beni İstanbul!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu saatte zor ama oradan metro geçiyor yetişebilirsen ona bin, Yenikapıda indirmesi lazım oradan Marmaray ile Sirkeciye geçip oradan da taksiyle otele gidersin. Bu saatte en iyi alternatif bu görünüyor.
Yol uzar )) benim dediğim en iyisi yada fark etmez ))

Gittiğim en iyi yer tartışmasız Atatürk Arboretumu bahçeköy de süper yerdir 40 bin çeşit bitki vs hayvan bulabilirsin ...

Bu saatte zor ama oradan metro geçiyor yetişebilirsen ona bin, Yenikapıda indirmesi lazım oradan Marmaray ile Sirkeciye geçip oradan da taksiyle otele gidersin. Bu saatte en iyi alternatif bu görünüyor.
Bu saat değil. Saat 6'da ora varacağız İnşallah. O saatte açık olur metro diyorlar. :D

m1a aile aksaraya gel oradan kabataş tranvayına bin sultanahmet yazan durakta in )))
M1 a ne? :D Metrodan inip nasıl Kabataş tranvayına bineceğim? :D

Bu saat değil. Saat 6'da ora varacağız İnşallah. O saatte açık olur metro diyorlar. :D

Metronun Aksaray durağında iniyorsun, 50 metre falan yanında tramvay durağı var. Kabataş yazanına biniyorsun Sultanahmet durağında iniyorsun :)

Atatürk hava limanından bindiğin metro tam son durağa kadar gidiceksin sondan 1 önceki aksaray yazan durakta inip bağcılar kabataş tramway hattına bineceksin sonrası kebap kabataş yönü olacak

Atatürk hava limanından bindiğin metro tam son durağa kadar gidiceksin sondan 1 önceki aksaray yazan durakta inip bağcılar kabataş tramway hattına bineceksin sonrası kebap kabataş yönü olacak
Bu arada Sultan Ahmet'te Golden Crown Oteli duydunuz mu? @batuhankaralar

Sitesinde Kapalıçarşıya bir kaç adımlık mesaje yazmış. :D
Yalnız senin hotel cemberlitasa daha yakın o durakta inmen gerekir sultanahmetten yürüsün yoksa )))

Sultanahmetten bir önceki durak hatırladığım kadarıyla oradan daha yakındı sultanahmette inersen yüyürsün gerisin geri ben çok gezdim oralarda

Bu arada Atatürk Arboretuma gitmeni öneririm gelmişken istanbula )))
Atatürk hava limanında metro nerede peki?

Atatürk hava limanında metro nerede peki?
Metro ile hiç gitmedim havalimanına ama hemen çıkışın orda deniyor onu sorarsın artıık :)

Senin yerine olsam
ilk gün ; Taksim-Sultanahmet vs beyazıt yürüyerek oradan mısır çarşısına falan giderim oradan beşiktaşa falan geçerdim

2.Gün ; Atatürk arboretumu ve Belgrad ormanına giderdim birbirlerine yürünecek mesafedeler yakınlar süper yerler dir orası doğayla iç içe ve manzara süper genelde film ve dizi çekimi vardır .

3.Gün; Fatih korusuna giderdim güzel yerdir oradan boğaza kuş bakışı bakabilirsin herşey ayaklarının altında gibi gözükür,oradan da 14m veya 15m ye binerek kandilliye geçerdim bir boğaz havası alırdım

4.Gün ; Kabataşdan büyük adaya veya heybeliadaya geçerdim ki yok böyle müthiş yerler göremezsin bunları

Diğer günlerde de takıl kafana göre zaten yorulursun dinlenmeli yaparsın @RevaN

Son düzenleme:
Metro ile hiç gitmedim havalimanına ama hemen çıkışın orda deniyor onu sorarsın artıık :)

Senin yerine olsam
ilk gün ; Taksim-Sultanahmet vs beyazıt yürüyerek oradan mısır çarşısına falan giderim oradan beşiktaşa falan geçerdim

2.Gün ; Atatürk arboretumu ve Belgrad ormanına giderdim birbirlerine yürünecek mesafedeler yakınlar süper yerler dir orası doğayla iç içe ve manzara süper genelde film ve dizi çekimi vardır .

3.Gün; Fatih korusuna giderdim güzel yerdir oradan boğaza kuş bakışı bakabilirsin herşey ayaklarının altında gibi gözükür,oradan da 14m veya 15m ye binerek kandilliye geçerdim bir boğaz havası alırdım

4.Gün ; Kabataşdan büyük adaya veya heybeliadaya geçerdim ki yok böyle müthiş yerler göremezsin bunları

Diğer günlerde de takıl kafana göre zaten yorulursun dinlenmeli yaparsın @RevaN
Peki ucuz alışverişi nereden yapabilirim? :D

Bu arada Sultan Ahmet'te Golden Crown Oteli duydunuz mu? @batuhankaralar
Piyerloti caddesindeymiş, benim çalıştığım yere çok yakın bir yerde burası biraz hafızamı kurcalayınca hatırladım. Dıştan bayağı şatafatlı bir yere benziyordu Çemberlitaş tramvay durağına yakın bir konumda olması lazım.

Ucuz alışveriş konusunda ne almak istediğine bağlı ama o bölge çok pahalı, giyim konusunda LCW, Koton gibi yerlerden fiyat konusunda 4 katı pahalı diyebilirim.