NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

O dizilerde dandik olmasaymıs :A
Bana bahanen saçma geldi , kiraz mevsimi iş yapar bu sezon , Cuma gününde bile iş yapıyordu
Dizinin Şansızligi senarist değişimi oldu bu yüzden mantık hataları çok oldu :(
Bahane yok ki asil seninki mantiksiz dizinin reytingi düşecek dedim düştü ama birinci ))) Başka dizilerde bu kadar mantık hatası sacmalama görmedim onlarda da senarist değişiyor

Senaristler o kadar "yaratıcı" ki
Öyküyü hamile bırakmak için degisik yollar bulmaya çalışıyor sanirim

Bir kaç bolum önce öykü ayaz üste üste düşer ama öykü hamile kalamz

c987d84b379f3559cee08947d06f6bce.jpg

Bunu. Üzerine senaristler şanslarını bir kez daha dener

6a9214e7f99d057f29768cecc5335aaa.jpg

Bakalım kaçıncı düşüşte sonuç alacaklar)))

Senaristler o kadar "yaratıcı" ki
Öyküyü hamile bırakmak için degisik yollar bulmaya çalışıyor sanirim

Bir kaç bolum önce öykü ayaz üste üste düşer ama öykü hamile kalamz

c987d84b379f3559cee08947d06f6bce.jpg

Bunu. Üzerine senaristler şanslarını bir kez daha dener

6a9214e7f99d057f29768cecc5335aaa.jpg

Bakalım kaçıncı düşüşte sonuç alacaklar)))
aman beyazsoy iyice abartıyorsun sende :D

Reytingler düşmüş ve hic bir bahane yok. Bu benim tarzım üstelik yetrneksizin tekrarından az izlenmiş . demek ki neymiş seviye eskisi gibi ergenler seviyesine çıkmalı))))) haftaya bari erken baslatsinlar da çocuklar izlesin))))
olaylar basit gelişiyor sanki ilk okul çocuklarına yazmışlardı bölümün başlangıcında inanılmaz amatör replikler vardı öykü'nün o şımarık halleri falan rezaletti yani komiklik yapalım derken şebeklik yaptılar. ama sonraki 1 saat baya iyiydi hem tek km'de değil tüm yapımlarda düşüş vardı. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

haftaya artacağını düşünüyorum şeyma ön plana çıkıyor. :lol:

olaylar basit gelişiyor sanki ilk okul çocuklarına yazmışlardı bölümün başlangıcında inanılmaz amatör replikler vardı öykü'nün o şımarık halleri falan rezaletti yani komiklik yapalım derken şebeklik yaptılar. ama sonraki 1 saat baya iyiydi hem tek km'de değil tüm yapımlarda düşüş vardı. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

haftaya artacağını düşünüyorum şeyma ön plana çıkıyor. :lol:
Yoo gulerin savasi ve sungurlar ufakta olsa artmış iki sebelek dizi düşmüş))

Yoo gulerin savasi ve sungurlar ufakta olsa artmış iki sebelek dizi düşmüş))
güllerin savaşı ab'de düştü.

sürekli artacak diye birşey yok tabii ki seyircinin durumuna göre artıyor düşüyor işte sende attın düşecek diye tuttu haftaya görüşelim. :)))))))))))))))))))))))

güllerin savaşı ab'de düştü.

sürekli artacak diye birşey yok tabii ki seyircinin durumuna göre artıyor düşüyor işte sende attın düşecek diye tuttu haftaya görüşelim. :)))))))))))))))))))))))

AB yi kim takar biz totele gore konuşuyoruz AB yi baz alsak kiraz mevsiminin konuşulacak bir şeyi yok))))

Sürekli artmasında düşmesin yeter.atıp tuturmadik. Romantik komediye göre düşer dedik kafamuza gore sallamiyoruz . haftaya ne gorusecegiz yenilen pehlivan gibi ))))

AB yi kim takar biz totele gore konuşuyoruz AB yi baz alsak kiraz mevsiminin konuşulacak bir şeyi yok))))

Sürekli artmasında düşmesin yeter.atıp tuturmadik. Romantik komediye göre düşer dedik kafamuza gore sallamiyoruz . haftaya ne gorusecegiz yenilen pehlivan gibi ))))
romantik komediye gore duser diyosun bu dizi basladigindan beri romantik komediydi arada aksiyonda var dramda. haftayada düşerse seyirci sıkılmış demektir fragmanda bol romantik komedi mevcut.

romantik komediye gore duser diyosun bu dizi basladigindan beri romantik komediydi arada aksiyonda var dramda. haftayada düşerse seyirci sıkılmış demektir fragmanda bol romantik komedi mevcut.
Romantik komedi değil sulu komediye göre.))) fragmands orijinal bir şey yoksa düşer

Toparlayamama nedeni dizi Kore dizisi araklanmasi konu bitti ama uzatincaa diziyi boyle oldu
Ya bunu ergen bir çocuğun eline vermişler yazıyor yoksa bukadar basit hatalar yapması imkansız gibi birşey hayır oynadıkları senaryoyu izlemiyorlar sanırım izleseler gülerler bu hallerine ))) Şu senaryoyu bana verseler komediyi en üst safhada aynı zamanda her sahnede merak uyandırıcı ögeler eklerim ama senaristler ergen sanırım )))

Duyun ahali ekrandaki en iyi diziymis))) @RevaN @gözlemci
En iyi olduğu doğru sondan en iyi ))))
kötü diyemem dicem olmayacak diziyi sırf kuzenim yüzünden izliyorum )) arada çıkan komiklikle olmasa senaryo diye birşey bulamayacğız ortada )))

Son düzenleme:
@gözlemci @beyazsoy Arkadaşlar bu kadar şikayet ediyorsanız izlemeyin olsun bitsin yahu :)
Ben bu kadar şikayet etsem izlemem diziyi olur biter
He biz zorunluluktan ızliyoruz filan diyorsanız kusura bakmayın ama çok saçma bir bahane olur
Ayrıca her diziyi elestirebilirsiniz birsey demem ama siz o boyutu aştiniz bence :)
Artık bu konuya girmek bile istemiyorum çünkü ne zaman girsem elestiri filan oluyor :)

Ayrıca ikinizi severim , @beyazsoy zamanında da eleştiri yapmayı seven bir insan daha önce başka dizileri de eleştirir ama @gözlemci sana çok şaşırdım normalde bu kadar birseyi eleştirmezdin son günlerde senden bir değişim görüyorum mesajlarında