Resim paylaşmıyor artık sık sık paylaşsa yine gündeme oturur daGündemden baya düştü özelikle ozan güvenle ask yasamasi sonrası bir silkelenip reklam yapması lazim))))
Ahahah.
Neresi doğru be bebeğin gözünü bile 180.bin kişi poposunu 150 bin kişi beğeniyor sen paylaş bakayım gözünü kaç kişi beğenecek.Ahahah.
Doğrular.![]()
Lens takarım benimde mavi olur.Neresi doğru be bebeğin gözünü bile 180.bin kişi poposunu 150 bin kişi beğeniyor sen paylaş bakayım gözünü kaç kişi beğenecek.Hem de göz rengi mavi
![]()
Lens takarım benimde mavi olur.![]()
Olabiler.en fazla 5 kişi beğenir seni
Ayol bu hakiki renk baksana![]()
Olabiler.
İnş anası gibi oyuncu olmaz.![]()
Meryem ile başka ülkelerde oyunculuk yapmaları dileğiyle.Daha 3 ay önce 1.5 milyon dolarlık teklif geldi
Sen daha dur o da oyuncu olacak
![]()
nisa da çirkin kızlar kulübü üyesi onun dediği sayılmaz ona göre kendisi de fahriyeye benziyidirohhhhhhhhh olsun size![]()
aaa bende @Nisa yı fahriyeye ebnzettiğimi söylemiştim gerçektennisa da çirkin kızlar kulübü üyesi onun dediği sayılmaz ona göre kendisi de fahriyeye benziyidir![]()
işte çirkin kızlar
@cookies senin ağzını yırtarım.O ne biçim laf öyleSenin 1 yaşında kardeşin olsa biri ben bununla evlenicem dese 17 yaşındaki biri sen ne dersin
![]()
Aaa hemen beni ezin