Yine 21:45 te girdi reklama21:45 ilk reklam. Karagül reklam düzeni bozuldu ya normalde 22:00'da girerdi reklama.
Yarın izleyeceğim.Yine 21:45 te girdi reklama
Tamam o zaman sonra izlersin . Etiketlememem mi gerekiyordu acaba? İstemiyorsan bir dahakine etiketlemem K.bBölümü izlemeden fragmanı izlemiyorum genelde
Yok canım öyle demek istemedim yani yarın diziyi izledikten sonra fragmanı izlerim diyorum. Etiketle tabi.Tamam o zaman sonra izlersin . Etiketlememem mi gerekiyordu acaba? İstemiyorsan bir dahakine etiketlemem K.b
#deyzemgızı'nı sonunda delirttiler gördün mü nasıl Kendal'ın boğazına sarılıyorAyyy super be
Bölümü netten izlerim
Ohh canimada değsin o kendal herseyi hakediyor ebruyu seven erkekleri teker teker fırata atıyor .ss#deyzemgızı'nı sonunda delirttiler gördün mü nasıl Kendal'ın boğazına sarılıyor
Ben Fırat'ı da 2 yıl ararlar diye düşünüyordum İzle İzle bölüm yine iyiydi bazı şeyler ortaya çıktıOhh canimada değsin o kendal herseyi hakediyor ebruyu seven erkekleri teker teker fırata atıyor .ss
Cesedini buldularmi 😱Ben Fırat'ı da 2 yıl ararlar diye düşünüyordum İzle İzle bölüm yine iyiydi bazı şeyler ortaya çıktı
Cesedini buldularmi 😱
Ne kadanda çabuk 😱
Ohaa fragman süper )))