15 Ocak 2015 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
grey's anatomy,scandal,htgawm üçünün yapımcısı da shando teyze üçü de abc de perşembe akşamları peş peşe :) [HASHTAG]#TGIT[/HASHTAG] thanks god ıt's thursday :)
ilk bölümüne bakacağım :) da saydığın dizilerin hiçbirini izlemiyorum ? sırf yeni diye bakarım artık :)

Canım sıkıldı ne izlediğimi bende bilmiyorum. Karagül'ü açtım Kendal diye biri var döktürüyor. Özlem diye bir kız var çok fena. :)
songül öden in dizisini bekliyorum ilk bölüme bakarım onunda güzelse devam :) zaten uzun zamandır dizi izlemiyorum tv de ilk olacak :)

ilk bölümüne bakacağım :) da saydığın dizilerin hiçbirini izlemiyorum ? sırf yeni diye bakarım artık :)

songül öden in dizisini bekliyorum ilk bölüme bakarım onunda güzelse devam :) zaten uzun zamandır dizi izlemiyorum tv de ilk olacak :)
Karadayı'da Mahir katil oldu. Seyit'i öldürdü şimdi her hafta birini öldürecek final yaklaştı en güzel bölümler geliyor kaçırma bence. :) (Bu zamana kadar demedim izle diye şimdi söylüyorum, bu hafta Turgut Savcı'da geri dönüyor)

O hayat benime bakıyordun destere ? 😉
onların hiçbirini takip etmiyorum evde izleyenler olduğu için istemsiz bakıyorum aradabir birde aynı şekilde paramparça var bir dizinin başına rastlıyorum bir kıçına ama izleyenlerden daha çok bilgi sahibiyim diziler hakkında nede olsa 3 saati sıkıştırılmış dosya haline getir 15 dakika falan sürer :)

Karadayı'da Mahir katil oldu. Seyit'i öldürdü şimdi her hafta birini öldürecek final yaklaştı en güzel bölümler geliyor kaçırma bence. :) (Bu zamana kadar demedim izle diye şimdi söylüyorum, bu hafta Turgut Savcı'da geri dönüyor)
finali izlerim artık :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius