Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Polat Alemdar'a Kurtlar Vadisi operasyonu bitti dediği sahne mi bu ?
oooooooo aga seni burda görmek ne kadar güzel :D valla bende yanlış söylemişim bilmiyorum :D

Ağalar organizasyon işinde yokum hem bir süre ara veriyorum
ağa değil aga :D

hayırdır aga noldu niye yoksun o nerden çıktı yav

Hayir deil nesrinin lsz ziyaya soyledigi kelam
abi nesrin aslan amcayı nerden biliyo aslan baba diyecek :D

hayır abi 75.bölüm final sahnesi morgda karahanlıya söylüyor polat :X
tamam tamam hatırladım :D eski vadiyi baştan sona izleyemedik tekrar gitti
izleyemememin nedeni kıyamıyorum izlemeye o kadar güzel ki vallahi bak bu bahane değil :D

oooooooo aga seni burda görmek ne kadar güzel :D valla bende yanlış söylemişim bilmiyorum :D

ağa değil aga :D

hayırdır aga noldu niye yoksun o nerden çıktı yav

abi nesrin aslan amcayı nerden biliyo aslan baba diyecek :D

tamam tamam hatırladım :D eski vadiyi baştan sona izleyemedik tekrar gitti
izleyemememin nedeni kıyamıyorum izlemeye o kadar güzel ki vallahi bak bu bahane değil :D
Organizasyon ne aga ya bilgi verir misin ?

@takas aga organizyonu burdaki arkadaşlar gönderirse hiç birşeye ulaşamayız ilk önce Facebookda bir sayfa kurup ondan sonra Twitter la bağlayıp ondan sonra mesaja başlamalıyız en az 100.000 kişilik bir sayfa kurmamız lazım yoksa mesajlar boşa gider.

@takas aga organizyonu burdaki arkadaşlar gönderirse hiç birşeye ulaşamayız ilk önce Facebookda bir sayfa kurup ondan sonra Twitter la bağlayıp ondan sonra mesaja başlamalıyız en az 100.000 kişilik bir sayfa kurmamız lazım yoksa mesajlar boşa gider.
aga 100 bin kişiye kaç senede ulaşırız sence :D

yav sayfaya falan gerek bile yok face de 150 bin kişilik sayfası olan admin bile bizim gibi şikayetleriniz yazıp paylaşmıştı birkaç yüksek beğenili vadi sayfasının adminiyle anlaştık mı iş biter zaten

yav sayfaya falan gerek bile yok face de 150 bin kişilik sayfası olan admin bile bizim gibi şikayetleriniz yazıp paylaşmıştı birkaç yüksek beğenili vadi sayfasının adminiyle anlaştık mı iş biter zaten
Ölümüne Kurtlar Vadisi sayfasi olabilir aslinda. Hoca oraya özel video da çekmiş oraya önem büyük

Bugün hutbeyi verdik çok Şükür okuldakiler bana Polat der ona benzetiyolar sima ve yürüyüş olarak hoca dedi Kadir Polat senin sinavlar nasildi diye sordu arkadaşlar atladi hocam onun soyadi * diye hoca dedi Vadiye bakiyo musun tüm siniftakiler hastasiyixz hocam falan hoca cemaatçi herhalde başladi sallamaya bende hazir hutbeyi vermisim puan kirmasin diye cevap vermedim yoksa ağzına tikardim o laflari

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU