Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

çok iyi bir analiz tamamen katılıyorum

"Bu sezon son olsun, bitsin diyenler siz niye son vermiyorsunuz, bırakın diziyi sıkıyorsa, dizinin bitmesini bekliyorsanız daha cok beklersiniz. Bırakın su diziyi de gereksiz elestirileri görmekten kurtulalım biz, siz de bu diziden kurtulun.. Dizi bitsinmis... sen hakkıyla izleme, ciceğe böceğe tak, olan bu diziyi hakkıyla izleyen, kafasını patlatanlara olsun. Kusura bakmayın ama bu dizi devam etmesini isteyenler icin, bu diziyi merak edenler lcin yapılıyor, bitmesini isteyenler lcin değil. Cok mu rahatsızsın?o zaman baskasını da rahatsız etme, dizinin bitmesinl bekleme, sen bitir. Bırak diziyi. Niye zor geliyor?"

"Bu sezon son olsun, bitsin diyenler siz niye son vermiyorsunuz, bırakın diziyi sıkıyorsa, dizinin bitmesini bekliyorsanız daha cok beklersiniz. Bırakın su diziyi de gereksiz elestirileri görmekten kurtulalım biz, siz de bu diziden kurtulun.. Dizi bitsinmis... sen hakkıyla izleme, ciceğe böceğe tak, olan bu diziyi hakkıyla izleyen, kafasını patlatanlara olsun. Kusura bakmayın ama bu dizi devam etmesini isteyenler icin, bu diziyi merak edenler lcin yapılıyor, bitmesini isteyenler lcin değil. Cok mu rahatsızsın?o zaman baskasını da rahatsız etme, dizinin bitmesinl bekleme, sen bitir. Bırak diziyi. Niye zor geliyor?"
manifesto yayınlamışsın yesinler senin manifestonu :)))))) sende YA SEV YA TERKET diyenlerdensin öyle mi :D

Son düzenleme:

Bu da başka bir yorum

Artık cidden dizi bitik senaryo yazamıyorlar bakmayın böyle ara veriyorlar felan bunun sebebi senaryo yazılamıyor kurgu yok kurgu SIFIR bir dizi için senaryo kadar kurguda önemlidir yok sadece senaryo yazılıyor oda artık yazılamıyor bile tükettiler senaryoyu toparlayamıyorlar evet bende Vadiyi seviyorum Perşembe günleri o iyi bugun akşam vadi var oturur seyrederim diyorum ama gerçek Vadi izleyecisi olarak 2003 yılından beri takip ettiğim bu kaliteli iş son 2 sezondur bitik durumda son 2 sezonda 50 bölümde belki 2 bölüm keyifliydi artık zorlamayın senaryoyu yazamıyorsan bırakın bitsin son sezon olsun gerçekten zorlama ile olmuyor bir gün sadık seyircide bırakacak izlemeyi.

Bir yorum daha

Ornek olarak tilki andrei verebiliriz arkadaslar adam vadide efsaneydi pusuda kestane olmaya dogru hizla ilerliyor varmi sizin akliniza gelen baska karakterler ?

Altta bir yorum

NE YAZIK Kİ polat alemdar!!!

Son düzenleme:
@Maskeli Fedai aga alıntı yaptığın yorumla bu yazılanlara cevabımı verdim vadi den umudu kesen falan varsa bıraksın izlemeyi kendi canlarını sıkmasınlar daha beğendikleri dizileri izlesinler