yok da izleeyici kitlesi benziyormacunun yarışmalarıda varmı kanalda![]()
yok da izleeyici kitlesi benziyormacunun yarışmalarıda varmı kanalda![]()
Trtden daha trtciyiz ya )))) dizinin iddasına gore elestiriyoruz hacı armutları elmaslarla kiyaslamiyoruzdemekki trt yeterince sizin anlayışınıza göre vermemiş diziyisizin kalıplaşmış bir anlayışınız var en ufak sapmada yerden yere vuruyorsunuz ecdad rahatsız olur nolur nolmaz dikkat etmek lazım senaryoya
@cevaa ya söylemiştim zamanında ama sakalımız yokki sözümüz dinlensin![]()
hadi roadan beee ne tv8 i cw amerikanın en köklü kanallarından biridir şuan türkiyede köklü olup az reyting alan trt1 show tv gibi 🙂🙂🙂cw direkt tv 8 beergen gözdesi
![]()
Normal yani paralı kanal değilAa Cw ne kanali![]()
Bu reyting olcumunde varmiki o kanalNormal yani paralı kanal değil
Thé walking dead paralı kanalda yayinlagi halde reyting rekoru kırıyor
Ne CW köklüsu yahadi roadan beee ne tv8 i cw amerikanın en köklü kanallarından biridir şuan türkiyede köklü olup az reyting alan trt1 show tv gibi 🙂🙂🙂
Cookies ne diyorsun anlamıyorum gerçekten herseyi anlatıyoruz sonra tekrardan bir soru soruyorsunBu reyting olcumunde varmiki o kanal![]()
Ne var ya anlamiyor olamazmiyimCookies ne diyorsun anlamıyorum gerçekten herseyi anlatıyoruz sonra tekrardan bir soru soruyorsun![]()
twd'yi sıkıştırmışsın yine arayaNormal yani paralı kanal değil
Thé walking dead paralı kanalda yayinlagi halde reyting rekoru kırıyor
En güzel örnek verebilecek oydu çünkütwd'yi sıkıştırmışsın yine araya![]()
en köklüsü demiyorum ben trt 1 örneğini verdim zaten trt kanalıda köklü ama diğer büyük kanalların yanında az reyting alıyor cw de öyle dedim cw yanındada kanal d star atv gibi kanalalr var tabikide 🙂🙂🙂Ne CW köklüsu yabenim bildiğim ABC daha köklü
![]()
yani bu durumda arrow oranın tıfıl gelini oluyoren köklüsü demiyorum ben trt 1 örneğini verdim zaten trt kanalıda köklü ama diğer büyük kanalların yanında az reyting alıyor cw de öyle dedim cw yanındada kanal d star atv gibi kanalalr var tabikide 🙂🙂🙂