14 Ocak 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399959736.jpg

Amerika'da Çarşamba'nın reytingleri belli oldu.

İlk bölümüyle sezonun en iyi yeni dizi açılışını yapan Empire, ikinci bölümünde oranlarını biraz daha arttırarak inanılması güç bir başarıya imza attı. Kendisinden önce yayınlanan American Idol yarışmasının düşüşte olmasına rağmen Empire tam 4 reyting alarak ulusal kanallardaki en çok izlenen drama dizisi olma unvanını ele geçirdi.

ABC'nin komedi kuşağı iyi gidiyor fakat Modern Family yıllardır sürdürdüğü kuşak liderliğini Empire'a kaptırdı. Sezonun en yüksek reytingli komedilerinden olan Black-ish'in 2.0 sınırına gelmesi de endişe verici. Yine de ikinci sezon için yeterli olacaktır bu rakamların korunması.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMFOXAmerican Idol2.9910.66
ABCThe Middle2.277.83
CBSThe Mentalist1.349.36
NBCThe Mysteries of Laura1.136.3
CWArrow -R0.210.84
8:30PMABCThe Goldbergs2.377.18
9:00PMFOXEmpire41210.29
ABCModern Family399.35
CBSCriminal Minds2.2610.17
NBCLaw And Order: SVU1.446.8
CWThe Flash -R0.210.93
9:30PMABCblack-ish266.6
10:00PMNBCChicago PD1.556.7
CBSStalker1.557.78
ABCForever -R0.723.22

Empire'ı çok merak ettim şimdi. Dizilerimin izlemediğim bölümleri bitsin hemen başlarım :X

helal olsun cookie teyzeye :oley: ırkçı @destere ve @Çiğdem- e rağmen viola teyze ve cookie teyze yılın en çok izlenen dizilerine imza attılar helal :oley:
cookie teyze diyince dedim bu bizim cokies e lafmı atıyor ne iş :)

empire harika gideceği belliydi dizinin oyuncuları çok iyi seçilmiş kurabiye teyzede bunlardan biri :)

black ish vitesi ikiye takmış aynı forever gibi ne aşağı ne yukarı gidiyor umarım biter :)

forever ın tekrarı @Çiğdem- in süper portakal adlı dizisinin yeni bölümünü yakalamış helal olsun :)

@Harunnn60 Arrow un tekrarı 0.2 :Z:Z:Z:Z daha beter olsun besili oliver a buda çok :)

the flash tekrarı 0.2 :))

@Çiğdem- senin diziler toptan 0.2 lerde sürünüyor :))

Siyah karakter yoğunluğundan, hip-hop dinleyicisi olmadığımdan Empire'yi sevemedim ama bu reytingleri gördükten sonra bir şans daha vermek istiyorum. Siz ne diyorsunuz? :) @OzaN @destere

Siyah karakter yoğunluğundan, hip-hop dinleyicisi olmadığımdan Empire'yi sevemedim ama bu reytingleri gördükten sonra bir şans daha vermek istiyorum. Siz ne diyorsunuz? :) @OzaN @destere
her yeni dizinin ilk bölümüne mutlaka bakman lazım aslında yoksa çok sevebileceğin bir diziyi önyargılarla kaçırabilirsin :)

zaten @destere izliyi bir de sen başlama :X
senide bekleriz la hannoşun annesi ne yaptı öyle şok oldum valla :)

her yeni dizinin ilk bölümüne mutlaka bakman lazım aslında yoksa çok sevebileceğin bir diziyi önyargılarla kaçırabilirsin :)

senide bekleriz la hannoşun annesi ne yaptı öyle şok oldum valla :)
15-20 dakika kadar izledim fakat ısınamadım. Başroldeki abimizin oğullarınıda gözüm tutmadı. :)

Sıkıcı bir anımada gelmiş olabilir belki seven olursa tekrar başlayabilirim. :)

Ben ilk bölümü sevmedim dönmeyi düşünmüyorum, senin şans verip vermeyeceğin sana kalmış. :):)

cookie teyze diyince dedim bu bizim cokies e lafmı atıyor ne iş :)

empire harika gideceği belliydi dizinin oyuncuları çok iyi seçilmiş kurabiye teyzede bunlardan biri :)

black ish vitesi ikiye takmış aynı forever gibi ne aşağı ne yukarı gidiyor umarım biter :)

forever ın tekrarı @Çiğdem- in süper portakal adlı dizisinin yeni bölümünü yakalamış helal olsun :)

@Harunnn60 Arrow un tekrarı 0.2 :Z:Z:Z:Z daha beter olsun besili oliver a buda çok :)

the flash tekrarı 0.2 :))

@Çiğdem- senin diziler toptan 0.2 lerde sürünüyor :))
yeni bölümleri bile aşırı yüksek reyting lmayan diziler tekrar bölümlerimi yüksek alıcak cnm kim neden tekrarlarını izlesin senin o flash dizisi cw kanalının en yüksek reyting alan dizisi 2 reytingi görücek nerdeyse arrowla üpernaturalda 1 reyting ortalamayı zaten gören diziler🙂

15-20 dakika kadar izledim fakat ısınamadım. Başroldeki abimizin oğullarınıda gözüm tutmadı. :)

Sıkıcı bir anımada gelmiş olabilir belki seven olursa tekrar başlayabilirim. :)
oğullardan dop olanı destekliyorum onun sesi güzel diğer ufağı hiphopcu olan pek bir foka benzemiyor :)

yeni bölümleri bile aşırı yüksek reyting lmayan diziler tekrar bölümlerimi yüksek alıcak cnm kim neden tekrarlarını izlesin senin o flash dizisi cw kanalının en yüksek reyting alan dizisi 2 reytingi görücek nerdeyse arrowla üpernaturalda 1 reyting ortalamayı zaten gören diziler🙂
arrow oliver ının tekrarı 0.2 ama forever ın tekrarı 0.7 :)) işte burda forever kalitesi konuşuyor :)

oğullardan dop olanı destekliyorum onun sesi güzel diğer ufağı hiphopcu olan pek bir foka benzemiyor :)

arrow oliver ının tekrarı 0.2 ama forever ın tekrarı 0.7 :)) işte burda forever kalitesi konuşuyor :)
foreverinde tekrarı yeni bölümünden fazla izleniyormuş :F:F:F

İlk kez ilk bölümden sonra yükselen bir ABD dizisi görüyorum. Tebrikler. Belki Empire'a bakabilirim. Nasıl dizi diye merak ettim ama foto çok çok çok itici yani izleyeceğimi sanmıyorum.:(

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius