Matematiğe kafa basmaz bilirim ben matematiği bulanı tebrik etmek lazımaga yarın internetten izleyecez artık başka çaresi yok
aynen aga matematik sabahtan beri çalışıyorum kafa basmıyor yahu
Matematiğe kafa basmaz bilirim ben matematiği bulanı tebrik etmek lazımaga yarın internetten izleyecez artık başka çaresi yok
Aga bak sana taktik. Her yeni bir sey öğrendiğinde aklinda kalanları defterinin sag veya sol tarafina yaz nasil yapilacagini dersleri hiç kacirma ben bu taktikle 9.sinifta Matematikten 3 almistim. notlarim 70 falandi 3.sinav düşürmüştüaga yarın internetten izleyecez artık başka çaresi yok
yapmam be aga inş gelir ya da iny izleyebilirsin [HASHTAG]#efsane12yasinda[/HASHTAG]Arkadaşlar yayın gelmedi maalesef
Aga canlı izleniyor mu internetten ?yapmam be aga inş gelir ya da iny izleyebilirsin
aga kanal d engelliyoda başka sitelerden bulabilirsin belkiAga canlı izleniyor mu internetten ?
Kahveye git agaAga canlı izleniyor mu internetten ?
Aga bu soğukta kahveye kadar gidersem başarıdırKahveye git aga
Oooooo süper haberYazete kapanınca Kanal D engellemiyor artık, @Maskeli Fedai aga oradan izleyebilirsin.
Bunların işine belli olmaz iki haftaya kadar reytingleri toparlar toparlamaz yine ara verirler.Bu bölüm vadi için çok önemli hem reyting anlamında hemde izleyici anlamında bu haftayı iyi atlatirsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
2 hafta bekledik bugün de yıldönümü yani ortaya güzel birşey çıkmazsa olacakları düşünmek istemiyorumBu bölüm vadi için çok önemli hem reyting anlamında hemde izleyici anlamında bu haftayı iyi atlatirsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek.