bugn usta brandon a kendini hatırlatacak o sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
#kurtlarvadisipusu242
Son düzenleme:
ne oldu aga hayırdırbugün günlerden vadi ama ben izleyemicem malesef
Neden aga ?bugün günlerden vadi ama ben izleyemicem malesef
anladım keşke çalışsaydın önceden be aga bu bölüm kaçmazdı aslındaönemli bir sınavım var yarın
Allah yardimcin olsun aga ne sinavi kesin Matematik Biz sozelciyiz Matematik bize sökmezönemli bir sınavım var yarın
aga yarın internetten izleyecez artık başka çaresi yokanladım keşke çalışsaydın önceden be aga bu bölüm kaçmazdı aslında
aynen aga matematik sabahtan beri çalışıyorum kafa basmıyor yahuAllah yardimcin olsun aga ne sinavi kesin Matematik Biz sozelciyiz Matematik bize sökmez
Aga boş ver sınavı ben ki o kadar fanatik değilim ama 3 sınavım olmasına rağmen vadi izledim derse çalışsan bile anlamazsın aklın buraya kayar benden demesi.aga yarın internetten izleyecez artık başka çaresi yok
aga akıl kayıyor ama yapacak bir şey yok artık çalışmak zorundayımAga boş ver sınavı ben ki o kadar fanatik değilim ama 3 sınavım olmasına rağmen vadi izledim derse çalışsan bile anlamazsın aklın buraya kayar benden demesi.
bu bölüm çok şeylere gbe bir an önce saat gelsede vadi keyfi başlasa2 hafta aradan sonra dizimize dönüyoruz bakalım neler olacak
Yok aga ya ben önce 242.Bölüm Yorumları diye actim konu bendeydi sonra Maskeli Fedainin isteğini kiramadim benim konuyu feda ettim Cakir ve Polat konusu diye degistirecektim ki konuyu kapatmislarKonuyu @Maskeli Fedai açmış tebrik ederim çok hızlısın. @Polat Şaşmaz ulen ne adamsın çakır diye konu açmışsın baktım vadi 242.bölüm yorumları 😱
aynen öyle bakalım neler olacakbu bölüm çok şeylere gbe bir an önce saat gelsede vadi keyfi başlasa#kurtlarvadisipusu242