- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Ulan Vadi seyretmek istiyorum kafamin ici catliyo ne yapacagimi bilemedim
Git kafanı duvarlara vur 😉))))aga çalışmaya devam etseydin ya işini garantiye al iyi çalış ona göreAga hutbeye calisiyordum Cuma günü verecem İnşallah yarin Vadi var bakamazdim bugün bakayim dedim![]()
Gitmemimi istiyosun ? Tamam giderim bendeaga çalışmaya devam etseydin ya işini garantiye al iyi çalış ona göre![]()
sana da iyilik yaramıyor agam ya derslerin daha önemli diye diyorum sen bilirsinGitmemimi istiyosun ? Tamam giderim bende![]()
1 haftadir calisiyorum aga ya su an kafam catliyo yarin veyq Cuma verecez İnşallahsana da iyilik yaramıyor agam ya derslerin daha önemli diye diyorum sen bilirsin![]()
Hoşgeldin kusura bakma yav sana da söz verdik ama unutuyorum Beyaz Tv de ki Vadinin basladigini hatirlatmayiselamlar ben geldim
nekusuru ya ben yoktum nette ki ufak bir sorun oluştu pc de o yüzdenHoşgeldin kusura bakma yav sana da söz verdik ama unutuyorum Beyaz Tv de ki Vadinin basladigini hatirlatmayi
Bugün bizim Vadicilerde var böyle huy takas beni de kovduniyemi geldim tmm giderim nbende o zaman by by😳
o niye kovdu hayırdırBugün bizim Vadicilerde var böyle huy takas beni de kovdu![]()
abi şaka yapıyor amanniyemi geldim tmm giderim nbende o zaman by by😳
yav ne kovması ben kimim ki kovacam adam diyor sınavım var bende diyorum sınava çalış derslerin daha önemli bu kovmak mı oluyor sen söyleo niye kovdu hayırdır
şakası batsın onun😉ben onun şakasını yerimabi şaka yapıyor aman![]()
oooooooooşakası batsın onun😉ben onun şakasını yerim