Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bu arada şunuda söyleyeyim o vasat dedikleri senaristler bombalı saldırıyı yine önceden bildiler kanal d bölümü yayınlasaydı yine gündeme gelecekti vadi yine eskisi gibi ama işte hangi gözle baktığın önemli 🙂
harbiden he normal yayınlansaydı çok süper olacaktı gerçi yine bildik sayılıyor framgan olaydan önce çıktı ve gördük

Neyse arkadaşlar iyi geceler
arkadaş yeni geldin dur hele 5 dakka bişeyler yaz gözünü sevdiğim :D

lafım yok aga eyvallah bizde böyleyiz ama sabredin işte
ama aga hep böyle hep böyle aha bu hafta beklediğimiz patmalayı yapıcaz diyoruz da ne oluyo hüsran bunlardan bıktık heleki bu aralardan sonra millette sabır kalmadı artık vadiyi 5 hafta ara vermeden yayınlamaları lazım yoksa sövülmedik organları sülaleleri kalmicak :D

kaçan kaçana bende kaçıyorum hayırlı geceler herkese nekadar tartışsakta biz kardeşiz :)

herkese iyi geceler arkadaşlar yarın Allah ın izniyle yorum manyağı yapalım konuyu coşturalım coşturalımm

Dost dediğin deniz kenɑrındɑki tɑşlɑrɑ benzer, önce birer birer toplɑrsın, sonrɑ yɑvɑş yɑvɑş ɑtmɑyɑ bɑslɑrsın. Fɑkɑt bɑzılɑrını ɑtmɑyɑ kıyɑmɑzsın, siz vadici kardeşlerim ɑtmɑyɑ kıyɑmɑdıklɑrımızdɑnsınız.Allaha emanet olun.

Dost dediğin deniz kenɑrındɑki tɑşlɑrɑ benzer, önce birer birer toplɑrsın, sonrɑ yɑvɑş yɑvɑş ɑtmɑyɑ bɑslɑrsın. Fɑkɑt bɑzılɑrını ɑtmɑyɑ kıyɑmɑzsın, siz vadici kardeşlerim ɑtmɑyɑ kıyɑmɑdıklɑrımızdɑnsınız.Allaha emanet olun.
eyvallah aga biz aramızda şakalaşırız o kadar ötesi yok :D

evet yarın büyük gün ve tabi ki akabindeki cuma günü bir tarafta Kadir , @takas @vadikızı
diğer yanda @china_shangai @34rcp44 @papuleoo @Master.1000 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Polat Şaşmaz dan oluşan vadiciler yarın ki bölüm güzelliği ve alınan reytingler sonucunda hangi gurubun güleceği merakla bekleniyor :A
Benim yarin ki bölümden beklentim büyük aga yarin sizin gruptanim diğer haftalarda fragmana göre degerlendirecez :D

Son kelamda benden olsun ;Fırtına ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur. Geyiği yapıp dükkanı kapatalım bu gecelik😉:)😉:)😉:)