Sihirbazlar Çetesi, TV'de İlk Kez Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,313
Puanı
1,060
thumbnail_1421264464.jpg

Star TV, her hafta olduğu gibi bu Cumartesi akşamı da başarılı bir filmi ekrana getirecek.

2013'te vizyona giren ve genellikle olumlu eleştiriler alan Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me), TV'de ilk kez Star'da olacak. Başrollerini Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Melanie Laurent, Dave Franco, Morgan Freeman ve Michael Caine'in paylaştığı aksiyon filmi, bir grup suçlu sihirbazın başından geçen olayları konu alıyor. Yönetmenliğini Louis Leterrier'in üstlendiği yapım, vizyona girdiği dönemde de hatırı sayılır bir gişe başarısı yakalamıştı.

Sihirbazlar Çetesi, TV'de ilk kez Cumartesi akşamı 21.00'de Star'da!

Son düzenleme:
Önceden izlemiştim filmi. Sihirbazlık konulu ve etkileyicilik üzerine kurulu bir film. Açıkcası etkileyici tarafları da var. Ben beğenmiştim. :)

daha önce izlemedim cumartesi dizilerim yok babamın maçıda yok izlerim yani :love1::love1:

Sihirbazlar Çetesi'ni daha önce yayınlamıştı Star TV nasıl TV'de ilk kez oluyormuş. (b)

Burada yayın tarihi belli olmuş hali var ama. Hem konuda "Bu yaz" yazıyor. Ayrıca burada sadece bu film var. :)
Yav arkadaş ben konuda değilim. Senin konun kitlense elime ne geçecek. Ben konu kitlenmesi taraftarı olmadım bugüne kadar olmayacağımda. :)

Şunu anlatmaya çalışıyorum Star TV ya açıkgözlülük yapıyor ya da filmi daha önce yayınlamadı bilmiyorum. O yüzden bu (b) smileyi koydum. :)

Yav arkadaş ben konuda değilim. Senin konun kitlense elime ne geçecek. Ben konu kitlenmesi taraftarı olmadım bugüne kadar olmayacağımda. :)

Şunu anlatmaya çalışıyorum Star TV ya açıkgözlülük yapıyor ya da filmi daha önce yayınlamadı bilmiyorum. O yüzden bu (b) smileyi koydum. :)
Ben başka düşünmüş olabilirim, pardon. Ama ben de siteye göre hareket ettim. Neyse, bir konu için birbirimizi kıracak değiliz. :)

Film, bu Cumartesi 21.45'te ve Pazar 16.00'da tekrar yayınlanacak. Kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için iyi bir fırsat. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy