11 Ocak 2015 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine İlker'i unutan fertler görüyorum. :) Boşluğu doldurmak zorunda kalıyorum. :)

Yetenek Sizsiniz 2.tura gecti aksam bu reytinglere yansimis 5,80 rating cok iyi.
BBEB cok iyi rating almis tebrikler.
SM ve OHB i tebrik ederim.

Ev Kuşu A/B'de çok iyi bir yükseliş yaşamış ve 3 reytingle 14. sırada. Saatine göre müthiş bir başarı.Tebrikler.

O hayat benim ne oyle maşallah :)

Gönül işlerini dün izledim bence konu tıkanmış aksiyon şart :)

Seref meselesi bitmemek icin cabaliyor Tebrikler ama beni cekmedi ilk 4 bölüm sans verdim ve izledim ama öyle iste.
Zati bu şükranda bir ünlü olma aşkı doğdu getti önce Kötü yol sonra bu dizi ikisindede meşhur olma sevdasi var :)
Bide her dizisi kanaldde kızın KANALDNIN YÜZÜ seçilmeli ayol tutmayan her iste Şükran bitiyor :)
@Çiğdem- gel bakem buraya şükrani seviyormusun :)

O Hayat Benim yine TOTAL'in zirvesinde. Bu sezon o tahttan inmeyecek gibi görünüyor. Tebrikler.

Küçük Gelin yine TOTAL'i iyi, AB'si kötü. Bu sonuçlarına da alıştık zaten dizinin.

Şeref Meselesi, geçen hafta AB'de 1. olmuştu. Biz bunu Gönül İşleri'nin olmamasına yormuştuk ama anlaşılan geçen hafta Gönül İşleri'nin yokluğu Şeref Meselesi'ne yaramaya devam tmiş. Gönül İşleri'nden seyirci çekmeyi başarmış. AB'de yine birinci olmuş. Tebrikler.

Gönül İşleri, 2014'te aldığı sonuçlardan uzak görünüyor. Toparlanmalı.

Şeref Meselesi çok iyi gitmiş.Total'de 4 reytingi geçmesi beni sevindirdi :)

Şeref meselesi çok başarılı kanald nin en iyi işlerinden biri…

BBEB napmış öyle kanald nin gündüz kuşağının tartışmasız en iyi işi .

Kanal D yeniden yükselişe geçiyor. :oley:
Ben Bilmem Eşim Bilir olsun, Şeref Meselesi olsun, Kanal D haber olsun yeniden yükselmiş. :Z
Kanal D'm yeniden zirveye oturacak. :love1:

Kanal D'ye bir hafta ara yaramış,reytinglerde toparlama var. :)

Şeref Meselesi ve O hayat benim de gayet iyi gitmiş. :)

Kaç haftadır dikkatimi çekiyor da söylemiyorum.

Kanal D haber haftasonları uçuyor, hafta içi çok gerilerde. Haftasonu kim sunuyorsa hafta içi de o sunsun işte.