Hadise ve Beyazıt Öztürk Hakkında Şok İddia!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1421062060.jpg

Pop müziğin sevilen isimleri arasında yer alan ve şu sıralar Prenses şarkısıyla oldukça konuşulan Hadise ile yıllardır sunduğu Beyaz Show isimli program ile oldukça beğenilen Beyazıt Öztürk hakkında şok iddia.

2 yıldır Beyaz Show'a konuk olmayan başarılı şarkıcının programa katılmaması hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Beyazıt Öztürk'ün 2 sene önce programda söylediği sözler Hadise'nin ünlü şovmene darılmasına sebep oldu.

İşte o sözler ;
Avrupa’dan gelen arkadaşların sadece Türkiye’de para kazanıyor diye burada kalması yanlış.​

Bu sözleri söylediği programı izleyen başarılı şarkıcı ünlü şovmene küsmüş. Bu yüzden program için gelen konuk ol tekliflerini geri çevirmiş.

Başarılı şarkıcının Belçika'da doğup büyüdüğü için çifte vatandaş olduğu biliniyor.

Doğruysa kadın tavır koymakta haklıymış. Yine de doğru değildir diye düşünüyorum. :)

Beyazıt'ın nasıl ve ne tavırla söylediğide önemli. Videosu falan olsa bakardım. Hadise'yide hedef almamış gibi eğer sadece bunu söylediyse. Bence Beyazıt böyle bir şey ima etmemiştir. Yanlış anlaşılmıştır çünkü Beyazıt'ın daha hiç böyle olayları çıkmadı çıkıncada inanılmıyor.

Beyazıt'ın nasıl ve ne tavırla söylediğide önemli. Videosu falan olsa bakardım. Hadise'yide hedef almamış gibi eğer sadece bunu söylediyse. Bence Beyazıt böyle bir şey ima etmemiştir. Yanlış anlaşılmıştır çünkü Beyazıt'ın daha hiç böyle olayları çıkmadı çıkıncada inanılmıyor.
Bencede Hadise'yi hedef olarak almamıştır. Çünkü Hadise'yi konuk aldığı zaman çok övüyordu. Hiç sıkıntı yaratmıyorsun , özel isteğin olmuyor gibi şeyler söylüyordu. Ama tam açıklamayı yaptığı zamanlar sanırım Hadise hakkında sürekli çifte vatandaş olduğu için vergi kaçırma gibi haberler çıkıyordu.(Haberler yalanlandı ama) Üzerine böyle bir açıklama gelince alınmışta olabilir.

ahhhh ağzına sağlık beyaz bu adamı tekrar sevdim şuan :love1::love1::love1:
hadise kadar itici bir kadın daha görmedim vlla tipi huyu özellikle en sevmediğim kişilerin başında geliyor beyaz çok güzel yapıştırmış lafı gelmezse gelmesin beyazın tekrar teklif yapması hata hazır kurtulmuşken daha başına sarmasın bence :F:F:F

Bencede Hadise'yi hedef olarak almamıştır. Çünkü Hadise'yi konuk aldığı zaman çok övüyordu. Hiç sıkıntı yaratmıyorsun , özel isteğin olmuyor gibi şeyler söylüyordu. Ama tam açıklamayı yaptığı zamanlar sanırım Hadise hakkında sürekli çifte vatandaş olduğu için vergi kaçırma gibi haberler çıkıyordu.(Haberler yalanlandı ama) Üzerine böyle bir açıklama gelince alınmışta olabilir.

Bence farkında bile olmadan olmuştur en kötü ihtimalle. Beyazıt açıklama yapıp gündeme gelen insan değil o nedenle en kısa zamanda bu yanlış anlaşılma düzelir inşAllah.:X

hadise kadar itici bir kadın daha görmedim vlla tipi huyu özellikle en sevmediğim kişilerin başında geliyor beyaz çok güzel yapıştırmış lafı gelmezse gelmesin beyazın tekrar teklif yapması hata hazır kurtulmuşken daha başına sarmasın bence :F:F:F
İşte herkes senin gibi düşünmüyor. Ortada bir hatası varki tekrar konuk almak için uğraşıyor. Sevilme konusuna da gelecek olursak kadın çok sevildiği için O Ses Türkiye'nin 4. sezonunda kalan tek jüri üyesi oldu. :)
Bence farkında bile olmadan olmuştur en kötü ihtimalle. Beyazıt açıklama yapıp gündeme gelen insan değil o nedenle en kısa zamanda bu yanlış anlaşılma düzelir inşAllah.:X
İnşallah :)

İşte herkes senin gibi düşünmüyor. Ortada bir hatası varki tekrar konuk almak için uğraşıyor. Sevilme konusuna da gelecek olursak kadın çok sevildiği için O Ses Türkiye'nin 4. sezonunda kalan tek jüri üyesi oldu. :)

İnşallah :)
kişisel bir sorunum yok tabikide cnm ben kadın ünlülerin genelini sevmiyorum yorumlarımda hemen hemen aynı tarzdan :F:F:F

hadise konuk olsun diye yapilmiş bi haber, ayrica avrupada hiç olan bi suru yenge/guzel/ falan filan juri,ikon, sanatkar, falan filan olmadi mi?
ve oluyor.

oklavaNI Kafanda kırıcam :F

Haber inandırıcı gelmedi bana, doğru da değildir umarım. :)