'Serçe Sarayı' Dizisine Yeni Oyuncu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Serçe Sarayı'nın kadrosuna yeni bir oyuncu!

Endemol yapım imzalı, Mesude Erarslan Tekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, İsmail Ege Şaşmaz ve Alican Yücesoy'ın yer aldığı Serçe Sarayı'nın kadrosuna Kavak Yelleri ve Kuzey Güney dizilerinde rol alan Ozan Akbaba katıldı.

Senaryosunu Funda Alp'in kaleme aldığı dizi; Eşi öldükten sonra çocukları ile bir başına kalan bir kadının hikayesinin anlatacak. Serçe Sarayı, Şubat ayında Star TV'de!

B7F2LWfCEAAot3E.jpg

Poyraz Karayel de Burçin Terzioglu'nun peşinde evlenme teklifiyle dolanan adam bu :):) Vurulmuştu bölümün sonunda rahmetli oldu galiba.:)

İyi transfer. Dizinin kadrosu güzelleşiyor baya. Reyting işlerinin kadroya bakmadığını biliyoruz ama Endemol faktörü var. Dizi tutacak gibi. :)

Adamı ben Sıla'nın Vaziyetler klibinden hatırlıyorum. Resime bakılırsa Songül Öden'in ölen eşi olacak. Uzun ömürlü olmayacak galiba dizide.

Dizi perşembe günü yayınlanacak galiba. Perşembe günündeki kadın izleyici boşluğunu dolduracak bence. Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün'ün başarısının ardından bu dizide zirveye oynarsa şaşırmam. :)

Ben de Vaziyetler ve Poyraz Karayel'de görmüştüm. Pek tanımıyorum kendisini, ama hayırlısı olsun diyelim. Zaten fotoğraf ve konuyu göz önüne alıırsak buradaki ömrü de pek uzun olmayacak gibi. :)

Bakalım @denizz19, bu konuya ne diyecek? :A

Son düzenleme: