cookies yukarıda ki yorumlarda demiş vampirleriaaa @destere ben birde 9 ocak diye görmüştüm yanlış yazmışlar ozaman boşuna heyecan yaptım
@Harunnn60 vampire diaries daha başlamadı nasıl kötü gidicek olmayan bölüm 🙂🙂🙂
ne dip yapması her zamanki hali
daha beter olsun@xemrexxx in dizisi yerlerde![]()
CW nin sanırım 0.9 u geçen reytingi yok onuda süper portakal başarıyor 0.9 da sabitledi reytingini
keşke kapansadaha beter olsun))
CW nin sanırım 0.9 u geçen reytingi yok onuda süper portakal başarıyor 0.9 da sabitledi reytingini![]()
@Çiğdem- arkadaşlar toplandık bu kurban CW ye girmeyi düşünüyoruz kulakların çınlasın çınım çınımkeşke kapansa)
cnm cw dizileri şuan yokki hepsi noel tatilindeler
açıklamana bayıldım çiğdem , 1 reytring alan dizileri savunuyorsun resmencnm cw dizileri şuan yokki hepsi noel tatilindeler
bu kanalın 6 dizisi var hepside çok önemli diziler ve hepside tatildeler şuan
6 diziden the flash arrow süpernatural üçü 1 reyting barajını aşıyor
the vampire diaireste 1 retinge yakın gidiyor
the originals ve the 100 de idare eder reytingler alıyor dip olma durumu yok yanı🙂🙂
@yatutarsa yı saymamışsın bizi kalaylarken onu unutman olmamış ona torpil geçmişsincnm cw dizileri şuan yokki hepsi noel tatilindeler
bu kanalın 6 dizisi var hepside çok önemli diziler ve hepside tatildeler şuan
6 diziden the flash arrow süpernatural üçü 1 reyting barajını aşıyor
the vampire diaireste 1 retinge yakın gidiyor
the originals ve the 100 de idare eder reytingler alıyor dip olma durumu yok yanı🙂🙂
sen @destere @Harunnn60 @xemrexxx gibi kişilere bakma cw ve dizileri hakkında bana bak sadece![]()
cw kanalında 1 reyting en iyi reytingtir o kanalın reyting sistemi öyle ve dizileride en uzun süren diziler zaten sezonları çok uzun sürüyor çünkü kanala yetiyorlar 🙂🙂🙂açıklamana bayıldım çiğdem , 1 reytring alan dizileri savunuyorsun resmen![]()
saymıcam onu sana inattttt@yatutarsa yı saymamışsın bizi kalaylarken onu unutman olmamış ona torpil geçmişsin)
@destere ben bile walking dead yada katy perry yada sarışın kadını bu kadar güzel savunamıyorum 😱cw kanalında 1 reyting en iyi reytingtir o kanalın reyting sistemi öyle ve dizileride en uzun süren diziler zaten sezonları çok uzun sürüyor çünkü kanala yetiyorlar 🙂🙂🙂
saymıcam onu sana inattttt![]()
ayyyy sus senn beeeee zombi kafa haahha@destere ben bile walking dead yada katy perry yada sarışın kadını bu kadar güzel savunamıyorum 😱
Çiğdem senin hukuk okuman lazım bu kadar güzel savunma yapılır mı ?ayyyy sus senn beeeee zombi kafa haahha![]()
ayyyy sus senn beeeee zombi kafa haahha![]()
eee o kadar da olsun yani destere azmı uğraştın sonunda fethettin 🙄
hahahah ben eleştiri yapmaya alışığım cnm savunduğum şeyler çokkk nadir oluyor onlarıda brak iyi savunayımÇiğdem senin hukuk okuman lazım bu kadar güzel savunma yapılır mı ?![]()
@Çiğdem- harun u hiç z. nation daki bay Z ye benzettinmieee o kadar da olsun yani destere azmı uğraştın sonunda fethettin 🙄
bu arada bana zombi kafa dedin 😳hahahah ben eleştiri yapmaya alışığım cnm savunduğum şeyler çokkk nadir oluyor onlarıda brak iyi savunayım![]()
bu arada bana zombi kafa dedin 😳
@Harunnn60 ayy sen @destere nin dolduruşuna gelme cnm şaka yaptım ben oda hemen ateşliyor@Çiğdem- harun u hiç z. nation daki bay Z ye benzettinmi))