Ergenler çıldıracak @Harunnn60 on nazari değdi bizim türk dizileri gibi değil dedi türk dizilerini bine katladı)))
Nazar azıcık değdi sadece yoksa iki yakın arkadaşın aynı kıza aşık olması diğer Türk dizilerinde de varErgenler çıldıracak @Harunnn60 on nazari değdi bizim türk dizileri gibi değil dedi türk dizilerini bine katladı)))
Sonradan takılmıştır beyazsoy amma abarttinDizide hata öykünün lise halleri gösterildi daha önce saçları arkadan bağlı ve dış telleri yoktu simdi dişlek yapmışlar)))
Önceki yorumuma bak burcu hakıında ne demişim ce romantik konular hakkinda neler düşündüklerimi yazdımbölüm gercekten cok iyi gidiyor ama karakterlerde baya değişim olmuş. en sevdiğim karakter burcu en nefret ettiğim karakter oldu. replikleride değişti korktuğum oldu. 1-2 bölüm daha böyle romantik komedi izleriz ama senaristler pek umut vermedi yani sonradan cıvıtacaklar gibi , hayırlısı..
O teller bir iki yıl kalıyor sonrası mi var))Sonradan takılmıştır beyazsoy amma abarttin
Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Dizinin kendisi baştan hata zaten buna mı takıldın?Dizide hata öykünün lise halleri gösterildi daha önce saçları arkadan bağlı ve dış telleri yoktu simdi dişlek yapmışlar)))
Ergenler yakılmaz da belirteyim dedim)))Dizinin kendisi baştan hata zaten buna mı takıldın?
Hayır dizi Derin karakteri ile çıtayı yükseltti zaten. Artık bütün hatalar o hatanın altında kalıyor.
gördüm. ayaz öykü sahneleri gercekten harikaydı ama burcu ile emre ciftide cok romantikti replikleri daha cok hoşuma gidiyordu onlar bozulmuş daha sıradan cift olmuşlar. ilker sibel ciftide ayni şekilde romantikti gerci bu bölümde ilker reyiz yine güldürdü ama onlarda sıradanlaşıcak gibi hissediyorum. bu senaristler sadece öykü ayaz ciftine romantik sahneler yazabilir diğerlerine zor.Önceki yorumuma bak burcu hakıında ne demişim ce romantik konular hakkinda neler düşündüklerimi yazdım
Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.