9 Ocak 2015 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1420909971.jpg

Amerika'da yarış boş gün olan Cuma'nın reytingleri belli oldu.

ABC dizileri Last Man Standing ve Cristela yükselişe geçtiler.

Glee final sezonuyla oldukça düşük seviyede bir başlangıç yaptı. Dizi eski reytinglerini mumla aramaya devam ediyor.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00ABCLast Man Standing1.6/68.59
CBSUndercover Boss1.5/58.52
FOXGlee (8-10PM) - Yeni Sezon0.7/32.35
NBCGrimm - Tekrar0.5/22.42
CWHart Of Dixie - Tekrar0.2/10.66
08:30ABCCristela1.3/46.68
09:00ABCShark Tank1.9/67.7
CBSHawaii Five-01.5/511.29
NBCDateline1.1/45.57
CWWhose Line Is It Anyway - Tekrar0.2/10.66
09:30CWMasters of Illusion0.2/10.66
10:00CBSBlue Bloods1.4/512.63
ABC20/201.4/56.09
NBCCountdown to the Globes0.5/22.41

@xemrexxx senin glu glu vak vak boğulmak üzere :)) aldığı oranlar hiç bir şeye merhem olmayacak türden :)

@OzaN @sokak sanati 0 reyting alsa da bişi olmici nasılsa final sezonu:F
cristela izleyenlere yazıklar olsun türkiyede akasya durağı izleyenlerle aynı konumalar benim için.ss

@xemrexxx senin glu glu vak vak boğulmak üzere :)) aldığı oranlar hiç bir şeye merhem olmayacak türden :)
totoş zaten bitiyi dizi 10 reyting alsa da son sezonu :F

@OzaN @sokak sanati 0 reyting alsa da bişi olmici nasılsa final sezonu:F
cristela izleyenlere yazıklar olsun türkiyede akasya durağı izleyenlerle aynı konumalar benim için.ss

totoş zaten bitiyi dizi 10 reyting alsa da son sezonu :F
ne mantık var sende :) işine geldiği gibi yuvarlıyorsun lafı ? son sezonuysa daha çok izlenmesi gerekmiyormu? izleyicilerin yeni gelin misali diziye asılması gerekiyordu :)) ama nerdeeee glulara gelesiceler bırakmışlar cillop gibi diziyi kendi haline, dizi batmak üzere :)

ne mantık var sende :) işine geldiği gibi yuvarlıyorsun lafı ? son sezonuysa daha çok izlenmesi gerekmiyormu? izleyicilerin yeni gelin misali diziye asılması gerekiyordu :)) ama nerdeeee glulara gelesiceler bırakmışlar cillop gibi diziyi kendi haline, dizi batmak üzere :)
ne alakası var totoş lost bile son sezonunda izlenmedi ilk sezonlar gibi :F

ne alakası var totoş lost bile son sezonunda izlenmedi ilk sezonlar gibi :F
artık herkesin ağzına sakız olmuştu lost sonunda bozdu diye :) bozulduğu için oranları düşmüştü?

ayrıca glu glu gibi totoş bir diziyi lost la karşılaştırıyorsun ya lost un dibi sızlıyordur, resmen lost a hakaret :)

artık herkesin ağzına sakız olmuştu lost sonunda bozdu diye :) bozulduğu için oranları düşmüştü?

ayrıca glu glu gibi totoş bir diziyi lost la karşılaştırıyorsun ya lost un dibi sızlıyordur, resmen lost a hakaret :)
lost un aman aman bir özelliği yoktu panpa abartan çok :))

Glee çok kötü başlamış maalesef. Daha fazla uzatmayıp final kararı alınmasının iyi olduğu bir kez daha anlaşıldı. :)

Glee çok kötü başlamış maalesef. Daha fazla uzatmayıp final kararı alınmasının iyi olduğu bir kez daha anlaşıldı. :)
aynen katılıyorum hatta dizinin ilk bölümünden beri yayın hayatına başlaması bile hataydı :)) bu yorumlarımızda @xemrexxx e kapak olsun :)

Son düzenleme:
yanlışın var 9. bölümü 16 ocak cuma günü yayınlanacak dizinin :) sabırsızlıkla bekliyoruz zed i :)

yeterli kan ememeyince haliyle vampirlerde takat kalmamıştır onlara taze kan lazım :))
yanlışın var 9. bölümü 16 ocak cuma günü yayınlanacak dizinin :) sabırsızlıkla bekliyoruz zed i :)

yeterli kan ememeyince haliyle vampirlerde takat kalmamıştır onlara taze kan lazım :))
aaa @destere ben birde 9 ocak diye görmüştüm yanlış yazmışlar ozaman boşuna heyecan yaptım:ppp::ppp::ppp:

@Harunnn60 vampire diaries daha başlamadı nasıl kötü gidicek olmayan bölüm 🙂🙂🙂