Black Sails 2. Sezon Yayın Tarihi ve Afişi!

Black Sails 2. sezondan yeni bir afiş daha yayınlandı.

B6_a47iIUAAKPJd.jpg:large

Diziyi 4. bölümde bırrakmıştım galiba. Neden devam etmedim bilmiyorum ama devam etmediğim için pişman değilim.:X

Mükemmel ya 2 hafta kalmis yeni sezona gecen sezon en basarili yapimlardan birisiydi. Korsan filmlerine özel bir merakim var zaten :) Umarim yeni sezonda gercek Blackbeard ile karsilasiriz :)

Diziyi 4. bölümde bırrakmıştım galiba. Neden devam etmedim bilmiyorum ama devam etmediğim için pişman değilim.:X
İlk 4 bölüm sıkıntıdan patlamıştım. @OzaN'da yanılmıyorsam o bölümlerde bırakmıştı. Ancak dizi Arap atı gibi sonradan açıldı, diyeceğim o ki izlemediğin bölümleri tamamla pişman olmayacaksın. :)

İlk 4 bölüm sıkıntıdan patlamıştım. @OzaN'da yanılmıyorsam o bölümlerde bırakmıştı. Ancak dizi Arap atı gibi sonradan açıldı, diyeceğim o ki izlemediğin bölümleri tamamla pişman olmayacaksın. :)
Ben 6 bölüm izlemiştim galiba benim izlediğim son bölüme siz bayılmıştınız ama bence en kötü bölümlerindendi. :):)

Finallerimden sonra belki bakarım ama hiç izleyesim yok. Birde unuttum baya oldu çünkü. Tek hatırladığım Kaptan ve haritamıydı neydi onu ezberleyen eleman.:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius