İrem Derici'den Şok Sözler!

ya sorun o değil yanlış tarafa geldi konu ,sorun ödül alakalı değil tweetinde ki dediği laflara takıldım ben :)
ben işin teknik boyutuna takılmışım :)) sözler ile ilgili diyeceğim bir şey yok, irem'in karakteri bu

en büyük çıkış ve ilk çıkış başka şeyler. en iyi çıkış ödülü birinin prof olarak kariyerine başladığı zaman verilir :) İrem zaten KTS'den önce Zorun Ne Sevgilim ile de listelerin bir numarasına kadar çıktı. Asıl kızdığı şey çıkış ödülü verilmesi değil aslında, ikinci tweete bak.
Tamam haklı ya da haksız olabilir ama hakaret etmesi çok yanlış bence.

Dobralikla patavasizlik arasında ince çizgi vardır. İrem derici dobra kadınım pozlarina fazla kaptırınca sonuç bu yazık erkenden havaya girmiş.

Haklı, ama üslubu çok yanlış maalesef. Kırıp dökmeden söyleseydi daha az tepki alırdı bence.

haklı, en iyi çıkışı mı kaldı artık :)
ya 2014 diyo o yılda en iyi çıkış yapan diyor kalır tabii

Çıkış mı? Kendini ne sanıyor ki dünya starı mı? Gerçi Demet Akalın gibilerin sanatçı sayıldığı ortamda İrem Derici'nin kendini göklere çıkarması mübahtır.
irem öyle bir kız değildir harbidir burda ne demek istediği yanlış anlaşılmış
kızın bence kendini asla göklere çıkarmaz

Bence kendi düşündüklerini bize aktaramamış sıkıntı buradan kaynaklanıyor.

Olayın merkezinde kesinlikle haklı. Bir şarkıcının en iyi şarkısını yaptığı yıl, o kişinin çıkış yılı değildir. Ama üslubu biraz sert olmuş. Fakat ben bir kişiyi sadece üslubu sert diye haksız bulur muyum? Hayır.

Şu sıralar şarkılarını en çok sevdiğim kadın sanatçıların başında geliyor ama saçmalamış resmen. Savunulacak hiçbir yanı yok. :)

Gözümden düştü son şarkısı da hiç güzel değil zaten. :A

İrem Derici daha önce kendisine "En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı Ödülü” veren üniversite öğrencilerine hakaret tarzında bir tweet atmış, yapılan olumsuz eleştiriler üzerine İrem Derici'den yeni bir açıklama daha geldi.

Derici, "Sabahtan beri attığım tweet'le alakalı yazdıklarınızı okuyorum. Aslında herkes neyin ne olduğunun çok iyi farkında çünkü çark yıllardır böyle dönüyor. "Falanca gün ödül törenimiz var, açık ara farkla sizi en iyi filanca ödülüne layık gördük." O gün işin varsa ve orada değilsen, ödül o gün orada olabilen Ayşe'ye Ahmet'e gidiyor. Ya da "Şu gün ödül törenimiz var, gelecekseniz size ödül vereceğiz" tarzı çağrılardan çok sıkıldım. Uslubümü sert bulabilirsiniz lakin benim uslübüm 27 senedir aynı, pamuk prenses gibi takılmadığım için kusuruma bakmayın. Ve evet, yaklaşık 3 senedir piyasada olan birine sadece orada bulunsun diye en iyi çıkış ödülünü vermeye kalkarsanız bu sene çıkış yapan gençlerin de hakkını yemiş olursunuz. Katakullilerle dönen hiçbir ödül törenine ömrümün sonuna kadar katılmayacağım. Ali Cengiz oyunları sağolsun çocukluk hastalıklarımdan erken kurtuldum. Bu kadar kısa sürede benim gibi mendeburun şarkılarını baştacı yapan halktan alacağım ödüldür benim için önemli olan... Ve bu ödülü onlara sunduğum her şarkımla aldım. Bundan böyle de halkımızın bana ve şarkılarıma sevgisi hep benim için en büyük ödül olacak." diyerek tepki gösterdi.

uploadfromtaptalk1420854043273.jpg

Son düzenleme: