ben işin teknik boyutuna takılmışımya sorun o değil yanlış tarafa geldi konu ,sorun ödül alakalı değil tweetinde ki dediği laflara takıldım ben![]()
ben işin teknik boyutuna takılmışımya sorun o değil yanlış tarafa geldi konu ,sorun ödül alakalı değil tweetinde ki dediği laflara takıldım ben![]()
aynen sen ödülden bahsettin ben tweetine kızdımben işin teknik boyutuna takılmışım) sözler ile ilgili diyeceğim bir şey yok, irem'in karakteri bu
Tamam haklı ya da haksız olabilir ama hakaret etmesi çok yanlış bence.en büyük çıkış ve ilk çıkış başka şeyler. en iyi çıkış ödülü birinin prof olarak kariyerine başladığı zaman verilirİrem zaten KTS'den önce Zorun Ne Sevgilim ile de listelerin bir numarasına kadar çıktı. Asıl kızdığı şey çıkış ödülü verilmesi değil aslında, ikinci tweete bak.
üssteki mesajda bir açıklama yapmış hala üslubu sert 😕Çıkış mı? Kendini ne sanıyor ki dünya starı mı? Gerçi Demet Akalın gibilerin sanatçı sayıldığı ortamda İrem Derici'nin kendini göklere çıkarması mübahtır.
ya 2014 diyo o yılda en iyi çıkış yapan diyor kalır tabiihaklı, en iyi çıkışı mı kaldı artık![]()
irem öyle bir kız değildir harbidir burda ne demek istediği yanlış anlaşılmışÇıkış mı? Kendini ne sanıyor ki dünya starı mı? Gerçi Demet Akalın gibilerin sanatçı sayıldığı ortamda İrem Derici'nin kendini göklere çıkarması mübahtır.
Derici, "Sabahtan beri attığım tweet'le alakalı yazdıklarınızı okuyorum. Aslında herkes neyin ne olduğunun çok iyi farkında çünkü çark yıllardır böyle dönüyor. "Falanca gün ödül törenimiz var, açık ara farkla sizi en iyi filanca ödülüne layık gördük." O gün işin varsa ve orada değilsen, ödül o gün orada olabilen Ayşe'ye Ahmet'e gidiyor. Ya da "Şu gün ödül törenimiz var, gelecekseniz size ödül vereceğiz" tarzı çağrılardan çok sıkıldım. Uslubümü sert bulabilirsiniz lakin benim uslübüm 27 senedir aynı, pamuk prenses gibi takılmadığım için kusuruma bakmayın. Ve evet, yaklaşık 3 senedir piyasada olan birine sadece orada bulunsun diye en iyi çıkış ödülünü vermeye kalkarsanız bu sene çıkış yapan gençlerin de hakkını yemiş olursunuz. Katakullilerle dönen hiçbir ödül törenine ömrümün sonuna kadar katılmayacağım. Ali Cengiz oyunları sağolsun çocukluk hastalıklarımdan erken kurtuldum. Bu kadar kısa sürede benim gibi mendeburun şarkılarını baştacı yapan halktan alacağım ödüldür benim için önemli olan... Ve bu ödülü onlara sunduğum her şarkımla aldım. Bundan böyle de halkımızın bana ve şarkılarıma sevgisi hep benim için en büyük ödül olacak." diyerek tepki gösterdi.