Maskeli Fedai
Favori Üye
uzakdoğulu olduğum için foruma girmeden evvel hergün plates, yogo yapıyorumchın sen formundan hiç düşme ya ne yaparız sensiz😉
ulan o kadar methiyeler mersiyeler dizdim senin adınaheyt be 241.bölüm rekorları paramparça etmiş sezonun en kötü bölümü ama rekorları kırdı valla
vadi haftaya fena coşacak demedi demeyin vadiciler
@china_shangai abi ve diğer vadiciler şu organizasyon işini pazar günü konuşsak olmaz mı ben bugün ve yarın yokum ama siz bilirsiniz tabi
senden cacığa salatalık bile olmaz dermişimmm@takas yerine ben varım![]()
Küsmemsenden cacığa salatalık bile olmaz dermişimmmhemen küser gidersin .onun için lafımı geri alıyorum
![]()
küsme zaten lafımı geri aldım ama o melun melun bakışların beni bitiriyorKüsmem![]()
hangi birini yazıyım boşlukta okuyup biraz kendime geliyorum gülmekten kırıp geçirdin yia 🙂hayırdır kadir neye güldün))))
aman gençler hep gülün inşaallahhangi birini yazıyım boşlukta okuyup biraz kendime geliyorum gülmekten kırıp geçirdin yia 🙂
aman gençler hep gülün bizde buna birazcıkta olsa vesile olabildiysek ne mutlu bana)))tabi burada sizlerin bana karşı engin hoşgörünüz olmasa ben bunların hiçbirini yazamazdım
saolun varolun gençler hayat sizlerle güzel
![]()