forever daha yüksek başlamıştı zamanında şimdiki durumuna bak 1 lerdeHayal kırıklığı yok bence, ilk bölüme göre oranlar iyi, ilerleyen bölümlerde daha da artacaktır![]()
geçmişe mazi derler bugüne bakalımilk defa 1 in altına düştü totondan uydurma![]()
forever daha yüksek başlamıştı zamanında şimdiki durumuna bak 1 lerdeHayal kırıklığı yok bence, ilk bölüme göre oranlar iyi, ilerleyen bölümlerde daha da artacaktır![]()
geçmişe mazi derler bugüne bakalımilk defa 1 in altına düştü totondan uydurma![]()
Forever'ı bilmiyorum ama bu dizinin zaten belli kitlesi var, sanmıyorum düşeceğiniforever daha yüksek başlamıştı zamanında şimdiki durumuna bak 1 lerdesenin peggy de fazla orda durmaz
![]()
benim gibi en büyük kitlesini kaybetti bundan sonra peggy roket takıp aya çıksada boşunaForever'ı bilmiyorum ama bu dizinin zaten belli kitlesi var, sanmıyorum düşeceğini![]()
Seni o kitle içinde saymıyoruz zaten, izlemesende farketmezbenim gibi en büyük kitlesini kaybetti bundan sonra peggy roket takıp aya çıksada boşuna![]()
Forever daha yüksek mi başlamıştı yok daha nelerforever daha yüksek başlamıştı zamanında şimdiki durumuna bak 1 lerdesenin peggy de fazla orda durmaz
geçmişe mazi derler bugüne bakalım0.9 ? vik vik ediyor senin victoria teyzen bir daha zor çıkar bire
![]()
@cevaa inandı dediğime sen niye ortalığı karıştırıyorsun ozan ?Forever daha yüksek mi başlamıştı yok daha neler![]()
Ben Forever diye bi dizi olduğunu bile bilmiyorum reytinglerini nerden bileyim@cevaa inandı dediğime sen niye ortalığı karıştırıyorsun ozan ?bırak öyle zannetsin
ben hatırlamıyorum bile kaçla başladığını ?
@xemrexxx ile birlikte karalar bağlayınşu revenge'nin haline çok üzülüyorum ya ne olacak bu gidiş![]()
son 11 bölüm kaldı , ABC azıcık daha dişini sıkar umarım@xemrexxx ile birlikte karalar bağlayınyakında bitecektir revenge
zaten benim bıraktığım dizi en fazla bir sezon devam eder
![]()
ilk bölümüne bakmamışmıydın ? ben öyle hatırlıyorumBen Forever diye bi dizi olduğunu bile bilmiyorum reytinglerini nerden bileyim![]()
2.dediğin olabilirilk bölümüne bakmamışmıydın ? ben öyle hatırlıyorumya da ben etiketlemiştimde sen bakmamıştın sanırım öylede olabilir
![]()
hanı başrolde henry morgan var ölünce bişey olmuyor? denizden cillop gibi çıkıp sapa sağlam dönüyor 200 yaşlarında adam ama daha 30 unda gösteriyor2.dediğin olabilirBen hatırlamıyorum Forever diye bişey
![]()
Konu ilgimi çekmedi izlememhanı başrolde henry morgan var ölünce bişey olmuyor? denizden cillop gibi çıkıp sapa sağlam dönüyor 200 yaşlarında adam ama daha 30 unda gösteriyor)
neyse bu ilginç konuyu duyduysan artık bir kaç güne başlarsın agent carter a katlanan forever ı havada karada izler)
her sudan çıkışta kucağında birde deniz kızıyla birlikte çıkıyorKonu ilgimi çekmedi izlemem![]()
İlgimi çekse bile izleyemem ki zatenher sudan çıkışta kucağında birde deniz kızıyla birlikte çıkıyorşimdide mi ilgi çekmedi ?
![]()
4 sezon sürmüş olacak en kötü sen derdine yan@xemrexxx ile birlikte karalar bağlayınyakında bitecektir revenge
zaten benim bıraktığım dizi en fazla bir sezon devam eder
![]()