benim düşüncem şu ki türkün türkten başka dostu yoktur, bence bu araplara güvenmemek lazım yinedeBir kısmı sattı tabi bunu tüm araplara tahvil etmek düşmanlık yapanlarinin ekmeğini yağlamak olur.
benim düşüncem şu ki türkün türkten başka dostu yoktur, bence bu araplara güvenmemek lazım yinedeBir kısmı sattı tabi bunu tüm araplara tahvil etmek düşmanlık yapanlarinin ekmeğini yağlamak olur.
hüloğğcu tarihçilerin tezlerinden bananeeOsmanlı kuruluş tezlerinin hepsini okudum en önemleri osmanlının yükselişinin fütüvvet inancı olduğunu yabancı tarihçiler yazıyor sen boş tezlerin pesindesin hala biraz oku yahuu))
Yabancıların tezleri adamlar belki de oldu ne hulogu))) Zaten bir iki türkün dışında osmanlı kuruluş tezi yok. M. Fuat koprulunun tezi tabiki en mantiklisi.. tabi okumadan salladigin için bunlar neler diye bakacan))hüloğğcu tarihçilerin tezlerinden bananee))
bişi demicem panpa okumadığım şey hakkında ne dicemYabancıların tezleri adamlar belki de oldu ne hulogu))) Zaten bir iki türkün dışında osmanlı kuruluş tezi yok. M. Fuat koprulunun tezi tabiki en mantiklisi.. tabi okumadan salladigin için bunlar neler diye bakacan))
Al oku bilgilen. Dedgim bunlar tez o zaman için elde düzgün bilgi yok. Senin verdiğin tarih öncesi yazılmış bir iki osmanlı tarihi kitabi var en erken yazılan tarih 1410 yılında yazıldıbişi demicem panpa okumadığım şey hakkında ne dicemyanlızca dediğin tez 1870-1950 arasında yazıldıysa kaale almaya gerek yok
)
Önce bir bilgi topla ondan sonra fikir üretmek lazimbenim düşüncem şu ki türkün türkten başka dostu yoktur, bence bu araplara güvenmemek lazım yinede
bilgi toplamasam üretmem zaten bir fikirÖnce bir bilgi topla ondan sonra fikir üretmek lazim
İyiymiş.Bir söz vardır ayıdan post araptan dost olmaz. ))