Arapların Türk Katliamları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx yani hadi İslamı bırakıp Ata dinimiz Göktanrı'ya mı geçelim demeyi kastediyorsun? :)

Bu arada sana anlatılanlar da insanlardan çıkma bir bilgi? 200 yıl önceki olayların bile doğruluğu tartışılırken...
bilgi başka nereden çıkacak :X 800 küsürlerde müslüman-ıraklı tarihçinin yazdığı kitaptan :)
bir şeyi bırakalım demiyorum panpa yanlış anlaşılmayı düzelteyim dedim:)

@xemrexxx doğrusunu söylemek gerekirse bu tip tartışmalar boş gelmeye başladı. Her an ölüme daha yaklaşıyoruz. Ben öldükten sonra tarihte ne olmuş, ne olacak ne kadar umrumda olabilir ki? Bunlar boşa kürek çekme.
ben tartışmıyorum zaten panpa kafalarından tarih uyduranlar tartışıyor:X

@yatutarsa şuan ölü değiliz ama olacağız. İşime yaramayan hiçbir şey üzerinde kafa patlatmam çünkü dünyadaki şeylerin %99 unun boş iş olduğunu savunurum. Benim hayatım da boş işlerle geçiyor ona da lafım yok. :)

Birazcık geniş bakmak gerek. Değil bin, milyarlarca yıllık evrenin çok çok çok çok küçük bir zaman diliminde gerçekleş(en)miş olaylar niye çok umrumda olsun? Bunu bu konu için demiyorum sadece, yanlış anlaşılmasın. Neyse konu dışına çıktık. :)

arapları pek fazla sevmiyorum ve bence islamiyeti biz onlardan daha iyi yaşadığımızı düşünüyorum
ayrıca araplar ingilizlere inanmıştı 1.dünya savaşı sırasında sonra savaş bittikten sonra kandırıldıgını anladılar

@yatutarsa şuan ölü değiliz ama olacağız. İşime yaramayan hiçbir şey üzerinde kafa patlatmam çünkü dünyadaki şeylerin %99 unun boş iş olduğunu savunurum. Benim hayatım da boş işlerle geçiyor ona da lafım yok. :)

Birazcık geniş bakmak gerek. Değil bin, milyarlarca yıllık evrenin çok çok çok çok küçük bir zaman diliminde gerçekleş(en)miş olaylar niye çok umrumda olsun? Bunu bu konu için demiyorum sadece, yanlış anlaşılmasın. Neyse konu dışına çıktık. :)
boş iş diyorsan daha ne diyeyim :)

arapları pek fazla sevmiyorum ve bence islamiyeti biz onlardan daha iyi yaşadığımızı düşünüyorum
ayrıca araplar ingilizlere inanmıştı 1.dünya savaşı sırasında sonra savaş bittikten sonra kandırıldıgını anladılar
Araplar saadi Ürdünde bir gurup sadece İngiliz tarafına geçti. Arapların çoğu osmanlının yaninda çanakkale savaşında 6bin civarı Suriyeli şehit var

napak panpa ertuğrul gazi zamanı %100 müslüman olduğmuzu söyleeyenleri savunuyorsan ilkokul bilgisine tabi olucan mecbur:X
Osmanlı kuruluş tezlerinin hepsini okudum en önemleri osmanlının yükselişinin fütüvvet ve gaza inancı olduğunu yabancı tarihçiler yazıyor sen boş tezlerin pesindesin hala biraz oku yahuu))

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp