- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Kizma ablacimben sana sormadım ki cevap veriyosun alalh allah tamam sormadık![]()
Kizma ablacimben sana sormadım ki cevap veriyosun alalh allah tamam sormadık![]()
şakaymışKizma ablacim)) saka yaptim
😉
😉
Sen cok sinirli ablaymissinşakaymışneyse tmm anlaştık😉
🙂aslında çok sinirli değilim ama cevap alamayınca kızmaktan çok üzülürümSen cok sinirli ablaymissin)))
aynen öyle vallaŞöyle bir yorumlara bakılırsa.. beyaz tv'de ki tekrar bölümler yeni bölüme göre dahada bir heycanlı ve ilgiyle izleniyor.. özelikle @Polat Şaşmaz canlı anlatımları ile sohbet konusuna damga vurmuş durumda. Biz Vadiyi yanlış kanalda mı izliyoruz nedir? 🙂 Beyaz Tv reyting sisteminde yer alsa, emin ki bu bölümlerin oranlar çok iyi olurdu.
Tapatalk 2
Oda bize denk geldi sanirim🙂aslında çok sinirli değilim ama cevap alamayınca kızmaktan çok üzülürüm
bunuda sinirle gösteriyorum sanırım
aynen öyle valla
galiba kusura bakma ya özür dilerim🙁 bir daha dikkat ederimOda bize denk geldi sanirimbizim ablalara saygimiz sonsuzdur😉başım gözün üstüne
![]()
Gerçek adim Kadir daha önce söylemiştim diye hatirliyorumtmm canım çok tşkler çok sağol bu arada gerçek adın ne
olabilir unutmış olabilir ben dedimmi melek benimkideGerçek adim Kadir daha önce söylemiştim diye hatirliyorum
Gerçek adim Kadir daha önce söylemiştim diye hatirliyorum
Kadir deli kadir uleynnnnn
olabilir unutmış olabilir ben dedimmi melek benimkide
allah seni yerim yaaa
Sakın abla benim etim karttıır 😉😉 daha tazeleri var bu forumda
)))
Deli mi dedin şimdi bana [emoji50]Gerçek adim Kadir daha önce söylemiştim diye hatirliyorumKadir deli kadir uleynnnnn
demedi demedi şaka yapıyor chin bu forumun şovmeni ya🙂Deli mi dedin şimdi bana [emoji50]
Belliydi zatenDeli mi dedin şimdi bana [emoji50]Günaydın afyonun yeni mi? Patladı)))))
abi canım sıkkın ya ayıp ya bir vadi keyfimiz ayda bir ancak izleyebiliyoz@-KADİR- muhabette bekleniyorsunuz lütfen acil tarafından😉)))
Dedim diyo işte[emoji102]demedi demedi şaka yapıyor chin bu forumun şovmeni ya🙂