'The Fall' ve 'How to Get Away with Murder'ın Geri Dönüş Tarihleri Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Viola Davis, Billy Brown ve Alfred Enoch'un başrollerinde yer aldığı ABC kananlının en iyi işlerinden olan How to Get Away With Murders'ın ne zaman geri döneceği belli oldu.

Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ile onların kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörlerini konu edinen yapım, 29 Ocak Perşembe akşamı geri dönecek.

Variety sitesi, 2014’de başlayan dizilerin izlenme oranlarını inceledi ve 18-49 yaş aralığı yetişkin izleyici kitlesinde How to Get Away with Murder, 6.65 milyon milyon izleyiciyi ekranlara çekti ve listenin zirvesine oturdu.

29.jpg

Bir diğer dizi; Seri cinayetler ve onların çevresinde araştırmalar yapan bir kadın dedektifin maceralarını konu alan The Fall, 16 Ocak Cuma akşamı geri dönecek.

Dizide, Gillian Anderson ana kadın karakter olan dedektif şefi Stella Gibson’ı canlandırırken, Jamie Dornan Belfast ve çevresinde kurbanlarını seçen seri katil Paul Spector'a hayat veriyor.

BBC'de yayın hayatına başlayan dizinin yayın macerası, ABD'nin önde gelen online dizi film izleme platformu Netflix'te devam edecek.

the-fall-tv-show-600x337.jpg

@sokak sanati @xemrexxx @destere @Forumdash

Gösterdiğim linkte tarih yazdfığı için ikinci kez de burada olmasına gerek yok. Yani evet. :)

Bu arada umarım yanlış anlamamışsındır beni. Sadece gözüme takılınca söyleyeyim dedim.
Gösterdiğin linkte sadece tarih paylaşmışsın. Forum içi aramada çıkmadı malesef. The Faal kalacağına göre bence onunda kalmasında bir sakınca yok. (Konu böyle güzel gözüküyor. :))

sen bitecek diyordun:) zaten final gibi final değildiki bir çok şey yarım kaldı devam edeceği belliydi yalnız stela gibi güzel bir kadının yanına @xemrexxx nin silindir violasını koymasaydın keşke :) stelanın o gülbeyaz rengini bozmuş kadın :)
viola teyze seni de mapuslara düşürsün inşallah.ss

sen bitecek diyordun:) zaten final gibi final değildiki bir çok şey yarım kaldı devam edeceği belliydi yalnız stela gibi güzel bir kadının yanına @xemrexxx nin silindir violasını koymasaydın keşke :) stelanın o gülbeyaz rengini bozmuş kadın :)
Ne zaman dedim. 😱 Bitebilir de demiştim. Netfilix'in yayınlayacak olması güzel oldu. Reyting sıkıntısı kalmamış oldu böylece. :)

mapusta yalnızlıktan iyidir violayla kalmak :)

bu sezonun final yorumunda bitti sanırım demiştin :)
BBC series finale diye tanıtmıştı bölümü. Sonuçta yanılmadım. Dizi BBC'de bitti. Netfilix'in alıp yayınlayacağını nerden bilebilirdim. :)

BBC series finale diye tanıtmıştı bölümü. Sonuçta yanılmadım. Dizi BBC'de bitti. Netfilix'in alıp yayınlayacağını nerden bilebilirdim. :)
netflix sevilen diziler için seyircilere sürprizler yapıyor seyircinin duasını alıyor :) @Harunnn60 un the killing de AMC de şutlanınca netflix tarafından yayınlanmıştı :)