michone bebe bakıyor dedinNe alaka.5. sezonun ilk yarısına göre dedim onu.
![]()
michone bebe bakıyor dedinNe alaka.5. sezonun ilk yarısına göre dedim onu.
![]()
michone bebe bakıyor dedinşimdi diziyi izlemeyen biri bu bilgiyi aldıktan sonra artık neyi merak edip izlesin
)
the americans ı unutmayasın8 şubata bende tamamlamış olurum![]()
22 ocak perşembe başlıyorum bea senimi kırayımthe americans ı unutmayasın![]()
bazen unutup araya başka dizileri katıyorsun ? hatırlatayım dedim22 ocak perşembe başlıyorum bea senimi kırayımsınavımın bittiği özgürlüğümü elime alıyorum
Yok yok bizde yamuk olmaz )) halledecem hatta bu cumartesi başlayacam the killing bitersebazen unutup araya başka dizileri katıyorsun ? hatırlatayım dedim![]()
cnm eğer miden sağlam değilse çok dikkatli izle öyle sahneleri varkı yanı 🙂🙂🙂Kız 3. Bolumdeyim ben bunda zombilere baktikca aklima @RevaN ın yalan dunyasindaki o zombili sahne geliyi gülüyim
Ama çok iğrenç yerleri var ilk bölüm bütün zombiler aldilar ati yediler
2. Bolum Allahtan yeme yoktu![]()
Neeeeeeeeyyyy 😱 Çüs anasını o ne oyle baslamaz olaydim bagimlilikta yapiyi meret .sssassssEn kötüsüİnsan insanı yiyor açlıktan 5. sezonda.
Berbat bi sahne öğrendim az once yıkıldım bn daha atın bağırsaklarini benimseyemedimcnm eğer miden sağlam değilse çok dikkatli izle öyle sahneleri varkı yanı 🙂🙂🙂
hahaha cnm oakdarda etkilemiyor hatt zombilerin insan yemesi benim hoşuma bile gidiyor hahahahNeeeeeeeeyyyy 😱 Çüs anasını o ne oyle baslamaz olaydim bagimlilikta yapiyi meret .sssassss
Berbat bi sahne öğrendim az once yıkıldım bn daha atın bağırsaklarini benimseyemedim![]()
![]()
Ama insan insanı yemis diyolarhahaha cnm oakdarda etkilemiyor hatt zombilerin insan yemesi benim hoşuma bile gidiyor hahahahama zaman zaman çok iğrenc sahneler var 2 gün yemek yiyemediğim anlar olmuştur bu dizide
![]()
ben süpernaturaldan o sahnelere çok alıskınım nm süpernaturalda inan insanı canlı canlı yeme sahneleri çok varAma insan insanı yemis diyolar![]()
![]()
Hee kizartmami yapiyolar bariben süpernaturaldan o sahnelere çok alıskınım nm süpernaturalda inan insanı canlı canlı yeme sahneleri çok var![]()