Tanışıklığımız uzun, muhabbetimiz iyi, senin kadar olmasa da eski sayılırım. Teşekkür eder, hayırlı olmasını ben de temenni ederim.Tanışıklığımız uzun, muhabbetimiz iyi, benim kadar eski sayılırsın. Tebrik eder, hayırlı olmasını temenni ederim.
Tanışıklığımız uzun, muhabbetimiz iyi, senin kadar olmasa da eski sayılırım. Teşekkür eder, hayırlı olmasını ben de temenni ederim.Tanışıklığımız uzun, muhabbetimiz iyi, benim kadar eski sayılırsın. Tebrik eder, hayırlı olmasını temenni ederim.
En ciddi üye seçildim, hakkını vereyim dedim.Tanışıklığımız uzun, muhabbetimiz iyi, senin kadar olmasa da eski sayılırım. Teşekkür eder, hayırlı olmasını ben de temenni ederim.
Yahu senin neren ciddi Allah aşkınaEn ciddi üye seçildim, hakkını vereyim dedim.
Benden daha ciddiler var ama işte ciddiymişim. Kurduğum cümleler ilginç ama, o bir gerçek. Bazen güldürüyordur.Yahu senin neren ciddi Allah aşkına
Üniversiteliyim anlamadım sanırım özel üniversitede okuyorsun.Üniversiteli olmayan anlamaz. @yatutarsa
Aynen seni bilmesem ciddi sanacağım evet cümlelerin biraz alengirli ama olsun biz seni böyle sevdik.Benden daha ciddiler var ama işte ciddiymişim. Kurduğum cümleler ilginç ama, o bir gerçek. Bazen güldürüyordur.
Üniversiteliyim anlamadım sanırım özel üniversitede okuyorsun.
Aynen seni bilmesem ciddi sanacağım evet cümlelerin biraz alengirli ama olsun biz seni böyle sevdik.
Benim ciddi olmayışımı herkes bilmez zaten. Görüntü ciddi ama altında esprili bir kişilik var. Arada ilginç cümleler çıkıyor tabi. Kafiyeli olsun diye ya da daha bir üsluplu olsun diye yazıyorum, ondan oluyor.Aynen seni bilmesem ciddi sanacağım evet cümlelerin biraz alengirli ama olsun biz seni böyle sevdik.
benim ruhum ünili
Bi de böyle noktasız virgülsüz yazmayı dene bakalım.Benim ciddi olmayışımı herkes bilmez zaten. Görüntü ciddi ama altında esprili bir kişilik var. Arada ilginç cümleler çıkıyor tabi. Kafiyeli olsun diye ya da daha bir üsluplu olsun diye yazıyorum, ondan oluyor.
Saplantılı haline getirdiğim için olmuyor. Uzun zamandır böyleyim. Otomatikmen çıkıyor. Ciddi oluşum, hep şu noktalama işaretleri ve yazım kurallarından.Bi de böyle noktasız virgülsüz yazmayı dene bakalım.
Anlıyorum profesör. Var mı başka isteğiniz acaba?Saplantılı haline getirdiğim için olmuyor. Uzun zamandır böyleyim. Otomatikmen çıkıyor. Ciddi oluşum, hep şu noktalama işaretleri ve yazım kurallarından.
Canınızın sağlığı.Anlıyorum profesör. Var mı başka isteğiniz acaba?
İyi bakınız kendinize az sınav çalışayım ben.Canınızın sağlığı.
Teşekkürler sen benden de eskisin canım.Tebrik ederim.
Benimde 3. senem dolmuş haberim yok