Fragmana bakın harikaYine harika bir bölüm oldu. Geçen haftalara göre çok az durgunluk olsa da heyecan katsayısı yine aynıydı. Tebrikler tüm ekibe.Yarın totalde 10 reyting alabilir mi bilmiyorum ama alır gibi.
@Ahmad @Harunnn60 @RevaN @Yiğitt @gözlemci @*YıldırıM* @batuhankaralar @
Ben onunla pek takılmam ama o benle ısrarla takılıyor.Emreyle fazla mı takılıyon sen
![]()
Ben onunla pek takılmam ama o benle ısrarla takılıyor.![]()
aaaa karadayımı brakıp bu diziyemi geçiş yaptın 😱😱😱😱Allahım bu diziye aşığım
Süper dizi be Cansum benim
Ama 3. Ve 4. ve 5. Bölümde cam kirma sahnesi yoktu hatta hatta 6. Bolumde bile yoktu galiba ( bölümü cuma izlicem) AMA 7. BÖLÜM DE 2 TANE VAR@Çiğdem- bu diziyi izledikce hala cam kirasim geliyi zati karadayidada cam kırılma sahnesi varmış o evi tarama sahnesinde
![]()
Zati bn hepsini netten izledigim icin reaksiyon karadayi gibi oliyiaaaa karadayımı brakıp bu diziyemi geçiş yaptın 😱😱😱😱
Bunlar hep cam kirmayla oluyiHarika bir bölüm olmuş 6.bölüm. 7.bölüm fragmanı da yıkılıyor haftaya daha da artabilir.![]()
Reytingler iyi, senaryo iyi işleniyor, oyunculuklar süper daha ne olsun.Bunlar hep cam kirmayla oluyi
Gelecek bölümde Gülseren tabak kırıyorbu dizi bni benden aliyi ismi bile kırma ile alakali
![]()
Evet super dizi sonunda izlediğin diziler tutmaya basladi seninReytingler iyi, senaryo iyi işleniyor, oyunculuklar süper daha ne olsun.![]()