Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10881627_836974313036496_1599915643236087337_n.jpg

nurgül burada bakışlarımla @Çiğdem- i parçalarım diyor :F @gözlemci @destere @Nisa @Harunnn60

İlk bölüm şimdi bitti. Nasıl bir dizi olmuş bu böyle ya, bayıldım! Nurgül Yeşilçay oynamıyor bildiğin yaşıyor ya. Fırsat buldukça izlemeye devam edeceğim. :)

Son bölümü pazartesi gününde izledim ama yorum atmamışım. :)
Bu bölüm benim için yine çok iyiydi. Harika bir bölümdü yine. Nurgül döktürüyor resmen. Hazal ve Cansu desen ayrı bir oyunculuk.
Özellikle Cansu çok tatlı. :bhr:
Çok iyi bir bölümdü, şarkıları olsun herşeyiyle öyle. :)
Yeni bölümü bekliyoruz merakla. :X

Bugün izleyemedim dizi. :(
Hemde en güzel bölümü olacaktı bence. :(

Perşembe yada cuma izlemem lazım. :(

Bölüm yine çok iyiydi, özellikle son sahneler müthişti. :)

O ne müthişlikti yaaa :) on numara on yıldız :)

Cihanın babasının hazalın halasına bu saf kadının kafası 200 bin avroya basıyor sense büyük oynuyorsun dediya koptum :F :F

Allahım bu diziye aşığım :Z
Süper dizi be Cansum benim :love1:
Ama 3. Ve 4. ve 5. Bölümde cam kirma sahnesi yoktu hatta hatta 6. Bolumde bile yoktu galiba ( bölümü cuma izlicem) AMA 7. BÖLÜM DE 2 TANE VAR :Z @Çiğdem- bu diziyi izledikce hala cam kirasim geliyi zati karadayidada cam kırılma sahnesi varmış o evi tarama sahnesinde :Z

Allahım bu diziye aşığım :Z
Süper dizi be Cansum benim :love1:
Ama 3. Ve 4. ve 5. Bölümde cam kirma sahnesi yoktu hatta hatta 6. Bolumde bile yoktu galiba ( bölümü cuma izlicem) AMA 7. BÖLÜM DE 2 TANE VAR :Z @Çiğdem- bu diziyi izledikce hala cam kirasim geliyi zati karadayidada cam kırılma sahnesi varmış o evi tarama sahnesinde :Z
aaaa karadayımı brakıp bu diziyemi geçiş yaptın 😱😱😱😱

Harika bir bölüm olmuş 6.bölüm. 7.bölüm fragmanı da yıkılıyor haftaya daha da artabilir. :)