Grafikçilerden İstek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Photoshop vsden iyi anlayan arkadaşlardan bir isteğim var. Kendim uğraştım biraz ama beceremedim.
favicon.ico
şu boyutta FF faviconu yapabilir misiniz ?

Logodaki FF simgesini kullanabilirsiniz.

Bu yapılacak gif üstte
favicon.ico
bu resmin yerine gözükecek.
Yardımlarınızı bekliyorum :)

tatildeyiz yaparım sanırım ama pc formatladım ps'yi tekrar kurmam gerekicek 2 3 güne olur.
Tabi sitede benden daha iyi yapan üstatlarım var Badreal gibi şansım çok az olsada uğraşırım :)

badreal zaten geçmişten aklımda yanlış kalmadıysa bu dalda bir lisede öğrenim görüyordu,yani alanında haliyle uzmanlaşmış bir isim.senin öyle bir avantajın olmadan iyi işler yapman da güzel.yani herkes başarılı,kıyaslama yok.

badreal de fena ama yalnız :D benim öyle bir şirketim olacak alırım işe oradaki en güzel kızla da arasını yaparım esaslı da maaş bağla sıkıntıya son 😛

Doğru lan geleceği öyle onun :D Herhalde grafik tasarım tarzı şeyler düşünüyordur. (Neyse no more gossip beyler)

hşşş noliy la :D

Hayatımı kalememi alıyonuz olm :D :A

ne memlekete meselesi ya :D :D:D:D

favicon sitesi

http://www.favicon.cc

bu siteden favicon yapabilirsiniz...

Reimde upload'ı da var- Mesela ben bi tane yaptım

Bide şu diyim bannardaki FF hiç göze hoş gelen bi çalışma değil - hani az çok bu işin içindeyim belli bi zamandır ama sitede şuan kullanılan banner gerçekten rahatsız edici
yapan arkadaşın eline sağlık ama dediğim gibi cidden rahatsız edici bi banner...

Sizi bilmem ama ben bi siteye girerken ilk olarak görsel içeriğine bakarım - yani göze hoş gelmeyen karman çurman bi site ise orda aktif olmam yani..

Benim bi aralar yaptığım bi banner vardı yarışma olmuştu sitede...
Birinci seçilen değilde İkitane FF harfi melek ve şeytan şeklinde birbirine yapışmış şekilde vardı eğer arşivinizde varsa bence bide onu deneyin..

Ekli dosyalar

Üstad geldi :)
O tip siteleri biliyorum da FF yazısı olsun istiyorum o yüzden yapamadım.
Banner güzel bence ya. O senin yaptığını hatırlıyorum. Bakalım bir arşive. Zaten 3.yıl kutlamaları yaklaşıyor :) Etkinlikler çerçevesinde yeni bir yarışma açabiliriz.

Üstad geldi :)
O tip siteleri biliyorum da FF yazısı olsun istiyorum o yüzden yapamadım.
Banner güzel bence ya. O senin yaptığını hatırlıyorum. Bakalım bir arşive. Zaten 3.yıl kutlamaları yaklaşıyor :) Etkinlikler çerçevesinde yeni bir yarışma açabiliriz.

Hadi bakalım ama aranızda olamayacam baya bi süre - kapatıyorum neti :( Sınavlara hazırlanmam gerekiyor PMYO filan .... (şşttt banner kötü :D )
Bunlar dedikodu yaptı kız gibi :D

🙄🙄🙄 Demi ya :D

Daha güzel olabilirdi,ama yinede güzel olmuş,eline sağlık.