İbrahim Çelikkol İle Selçuk Şahin Birbirine Girdi!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,859
Puanı
1,051
Bir buçuk ay ABD'de kalan döner dönmez soluğu gece kulübünde alan ünlü oyuncu ,mekan çıkışında futbolcu Selçuk Şahin'i nişanlısı'na çarpınca olanlar oldu.

Nişanlısını kapının önünde bekleyen otomobiline bindirip koşarak İbrahim Çelikkol'un yanına giden ünlü futbolcu,yakışıklı oyuncuyu itip vurmaya çalıştı.

İbrahim Çelikkol'da Şahin'e aynı karşılığı verince araya bodyguardlar girdi,kavga güçlükle önlenirken İbrahim Çelikkol ve Selçuk Şahin zor sakinleştirildi.
qdd.jpg

İbrahim, Reaksiyon'un etkisinden çıkamamış galiba. Selçuk da herhalde çok içmiş olmalı. :F

ayyy düşüp bayılıcam şimdi bu tipsiz adam sırf futbolcu diye sevgilimi yapmış yanı
bende parayı seviyorum ama bukadar abartılı sevmemek lazım hemcinslerimi uyarıyorum lütfen bukadar abartılı sevmeyin şu parayı ayoll braz ölçülü sevin :F:F:F

Özür dileyip geçse olmuyormuymuş ergenler gibi girmişler birbirlerine.😕

Hahaha bu selçuktaki 'ne ozgüven o' çelikkolun yanında ufacık boyuyla dayak yemiştir kesin:)) nede olsa karşısındaki bordo bereli :F

Hahaha bu selçuktaki 'ne ozgüven o' çelikkolun yanında ufacık boyuyla dayak yemiştir kesin:)) nede olsa karşısındaki bordo bereli :F
abi selçuk ibrahimden daha uzundur karıştırdın mı ironi mi yaptın bilmiyorum :D

ikisi de hiç sevmem bunlar mı örnek bize geçin bu işleri

ayyy düşüp bayılıcam şimdi bu tipsiz adam sırf futbolcu diye sevgilimi yapmış yanı
bende parayı seviyorum ama bukadar abartılı sevmemek lazım hemcinslerimi uyarıyorum lütfen bukadar abartılı sevmeyin şu parayı ayoll braz ölçülü sevin :F:F:F
koş kız kavgayı ayır :F neticede ikisi de senin bebişlerin :F

aman dur bayılma yahu sen aynen tip yok bunda ya😉

yok abi ya selçuk 1.90 a yakın naptın sen :D sizin kör lakaplı futbolcunuzdan bahsediyoruz de mi :D
sel%C3%A7uk-%C5%9Fahin-in-yunanl%C4%B1-g%C3%BCzel-sevgilisi_384075.jpg
hahahha ohaaa bu tipsizin sevgilisi bu kızmı şimdi yukarıda mesajımda belirttiğim gibi ayy bukadar parayı abartılı şekilde sevmemek lazım bende seviyorum parayı ama bukadar abartılı sevmek çok sakıncalı bence :F:F:F

hahahha ohaaa bu tipsizin sevgilisi bu kızmı şimdi yukarıda mesajımda belirttiğim gibi ayy bukadar parayı abartılı şekilde sevmemek lazım bende seviyorum parayı ama bukadar abartılı sevmek çok sakıncalı bence :F:F:F
Ayol parlaklarinin ikiside bir kız icin kavga ediyiler snn icin böyle kavga eden varmi :X

en güzel kızlarla birlikte para nelere kadir :D